Facebook va Limita Grupurile care Publica Continut Periculos

Facebook Limita Publica Continut Periculos

Facebook a anuntat o masura extrem de importanta care va avea un impact pentru sute de milioane de oameni, iar asta pentru ca va incepe o limitare a grupurilor in care este publicat continut considerat periculos de catre compania americana.

Facebook va limita vizibilitatea grupurilor de conversatii in care se publica continut pe care il considera ca fiind periculos, iar asta e o problema extrem de mare cu care compania americana lupta in momentul de fata, pentru ca exista multi oameni care dezinformeaza.

Facebook estimeaza ca exista zeci de milioane de grupuri care vor fi afectate de aceasta masura noua care a fost aprobata de catre conducerea companiei, dar ramane de vazut in ce masura va fi aplicata in realitate asa cum trebuie pentru toata lumea.

“Știm că avem o responsabilitate mai mare atunci când amplificăm sau recomandăm conținut. Pe măsură ce comportamentele evoluează pe platforma noastră, recunoaștem că trebuie să facem mai mult. Nu credem în adoptarea unei abordări totul sau nimic pentru a reduce comportamentul rău pe platforma noastră.

În schimb, credem că grupurile și membrii care încalcă regulile noastre ar trebui să aibă privilegiile lor și să ajungă la un nivel redus și vom face aceste consecințe mai severe dacă comportamentul lor continuă – până când le eliminăm complet. De asemenea, eliminăm grupurile și persoanele fără acești pași, atunci când este necesar, în caz de rău grav.”