Fortnite: Sezonul 6 Lansat cu Animale, Neymar, Lara Croft

Fortnite are sezonul 6 lansat astazi de catre compania Epic Games, o noua continuare a capitolului 2 aducand pentru jucatorii din intreaga lume foarte multe surprize excelente de care toata lumea se poate bucura chiar acum in serverele Epic Games.

Fortnite are aleasa denumirea Primal pentru acest nou sezon al capitolului 2, si puteti vedea din trailerul de mai sus exact ce schimbari uriase au fost pregatite de catre cei de la Epic Games pentru toata lumea, ele fiind oferite in numar foarte mare.

Fortnite are introduse pentru jucatori foarte multe surprize, printre care se numara si animalele, meseriile, Neymar, si chiar Lara Croft, deci exista cate ceva pentru fiecare, asa ca sunt mai multe motive pentru ca oricine sa incerce titlul Epic Games.

Fortnite este un joc foarte versatil, cu foarte multe elemente din lumea reala implementate de catre Epic Games pentru a le oferi jucatorilor motive reale sa nu ignore titlul, si asta e o veste grozava pentru noi deoarece ne putem bucura de multe surprize.

Fortnite are toate noutatile lansate in mod oficial acum pentru toata lumea, astfel ca puteti sa intrati in joc si in serverele celor de la Epic Games pentru a va putea bucura de surprizele ce ne sunt puse la dispozitie de catre compania americana acum.