Samsung GALAXY S22: Anuntul ce a Surprins foarte Multi Fani

Samsung GALAXY S22 este vizat indirect de un anunt foarte important care a fost facut oficial de catre compania Samsung, iata ce ar trebui sa stie fanii sai.

Samsung GALAXY S22 asteptari

Samsung GALAXY S22 este urmatorul model important de telefon pe care compania Samsung il va lansa pentru clientii din intreaga lume, iar asta aflam dintr-un anunt facut de catre CEO-ul diviziei mobile a grupului. Mai exact, zilele trecute CEO-ului diviziei care produce telefoane mobile in cadrul grupului Samsung a anuntat ca e improbabil ca anul acesta sa ma ifie lansat un model de telefon din seria Note, asa cum se intampla in fiecare an, deci Samsung GALAXY S22 va fi urmatorul flagship.

Samsung GALAXY S22 va veni in prima parte a anului viitor, la un an distanta de modelul lansat in ianuarie 2021, deci asteptarile vor fi extrem de mari daca Samsung va decide intr-adevar sa renunte la seria Note in 2021. Se zvonea de cativa ani ca Samsung va renunta la lansarea modelelor de telefoane din seria Note, si se pare ca in 2021 se va intampla acest lucru, iar Samsung GALAXY S22 ar putea veni tot singur in cursul anului viitor pentru fanii Samsung.

Samsung GALAXY S22: Anuntul ce a Surprins foarte Multi Fani

Samsung GALAXY S22 va trebui sa fie lansat cu foarte multe noutati importante pentru a acoperi asteptarile fanilor care nu vor mai avea parte de modelul Note, deci vor pierde posibilitatea de a mai cumpara aceste modele. Samsung GALAXY S22 ar putea avea unele functii speciale din seria Note daca nu vom mai vedea modele din acea serie, astfel ca s-ar putea sa fie multe surprize interesante oferite pentru a mai indulci amarul disparitiei acelor modele.

Samsung GALAXY S22 ar putea avea integrate unele functii speciale pentru cei care cumparau telefoanele din seri Note pentru productivitate, iar aici vorbim in principal despre schimbari legate de utilizarea unui stylus. E improbabil ca Samsung GALAXY S22 sa aiba un stylus integrat, dar chiar si asa, va fi compatibil cu cele oficiale de la compania Samsung, asa ca utilizatorii se vor putea bucura de aceasta functionalitate oricum.

Samsung GALAXY S22 va fi un telefon special din multe puncte de vedere, dar n-ar fi exclus sa il vedem pe piata chiar mai devreme de 2022 daca nu vom mai avea vreun model din seria Note.