Vodafone: Oficial, Beneficiul Special pentru Clientii Romani

Vodafone are in mod oficial un beneficiu special pentru clientii din toata Romania, iata ce ofera unic pentru toata lumea chiar in acest moment.

Vodafone antivirus

Vodafone are pentru toti clientii sai din Romania un beneficiu special de care ei se pot bucura in momentul de fata, si vorbim despre ceva ce nu e oferit in mod obisnuit pentru chiar orice retea de telecomunicatii. Mai exact, cei de la Vodafone vorbesc despre un beneficiu special care este oferit tuturor clientilor din Romania, si care se numeste Secure Net, scopul sau fiind de a securiza conexiunile de internet ale oamenilor cand navigheaza pe web, si nu numai.

Vodafone a lansat acest serviciu cu foarte mult timp in urma, el fiind oferit pentru toti clientii care-i folosesc serviciile de telefonie mobila, si asta desigur ca e o veste grozava pentru ei. Vorbim despre un serviciu care trebuie activat separat de catre clientii celor de la Vodafone daca vor sa-l foloseasca, el fiind gandit pentru a functiona direct din serverele operatorului de telecomunicatii, astfel ca beneficiile sale sunt oferite in mod automat cand oamenii navigheaza pe internet.

Vodafone: Oficial, Beneficiul Special pentru Clientii Romani

Vodafone a gandit acest serviciu pentru a analiza traficul de internet pe care-l fac utilizatorii retelei sale de telefonie mobila, si pentru a-i proteja direct inainte sa acceseze anumit continut de pe web. Vodafone spune ca Secure Net este gandit ca un serviciu anti phishing, anti malware si antivirus, astfel ca romanii sunt protejati in totalitate atunci cand aleg sa-l foloseasca pentru a naviga pe internet, ceva ce ar trebui sa ii tina in siguranta indiferent de unde folosesc reteaua.

Vodafone percepe un cost de doar 1 euro pe luna pentru fiecare numar de telefon care este protejat cu acest sistem la abonament, si 0.8 euro pentru cei care-l folosesc impreuna cu o cartela prepay. Costul este foarte mic pentru beneficiile pe care le ofera acest sistem pentru clientii celor de la Vodafone, asa ca oricine poate profita in momentul de fata pentru a fi protejat in totalitate atunci cand navigheaza pe internet, indiferent de website.

Vodafone e singurul operator de telefonie mobila care ofera un asemenea serviciu pentru clientii din Romania, dar nu e exclus sa vedem si de la altii ceva similar in viitorul apropiat.