ING Bank: Mesajul Oficial cu o Cerere pentru Toti Clientii

ING Bank a publicat un nou mesaj oficial pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre ceea ce spune banca.

ING Bank rezervare

ING Bank a inceput sa le trimita clientilor din toata ROmania mesaje oficiale cu o cerere foarte importanta despre care mai toti ar trebui sa stie pentru ca vorbim despre o situatie de interes pentru toata lumea. Mai exact, cei de la ING Bank le cer clientilor din toata Romania sa isi faca o programare intr-o agentie proprie daca vor sa mearga sa rezolve orice fel de problema ar avea, adica exact ceea ce vedem de foarte multe luni inclusiv de la cei de la BRD.

ING Bank a introdus cu nu foarte mult timp in urma necesitatea de a face o programare pentru a merge intr-una dintre agentiile sale, si masura nu a disparut pentru ca pandemia de Coronavirus devine tot mai seriosa. In aceasta idee, cei de la ING Bank au decis sa le ceara clientilor din toata Romania sa isi faca o programare direct de pe website-ul sau pentru a putea merge intr-o agentie si a rezolva orice fel de probleme ar avea de rezolvat.

ING Bank: Mesajul Oficial cu o Cerere pentru Toti Clientii

ING Bank le spune totusi tuturor clientilor sa se uite cu mare atentie in aplicatia Homebank inainte de a face o programare, pentru ca e posibil sa poata rezolva de acolo multe probleme. ING Bank a actualizat de cateva ori in ultimele luni aplicatia Homebank si a implementat multe schimbari pentru ea, astfel ca in baza functionalitatilor oferite, multe dintre problemele obisnuite ale clientilor pot fi rezolvate direct din ea, fara a fi necesara vizitarea unei agentii.

ING Bank are pe website-ul sau o pagina speciala in care sunt listate toate agentiile in care pot merge clientii sai pentru a rezolva orice fel de probleme, dar si in care pot merge doar cu o programare prealabila. Este foarte important ca toata lumea sa stie ca e nevoie de o programare pentru a merge intr-o locatie a celor de la ING Bank, si asta pentru ca e posibil intrarea sa va fie refuzata daca nu aveti facuta o programare in prealabil.

ING Bank impune aceasta masura pentru toti clientii sai din toata Romania, deci daca aveti nevoie de ceva, asigurati-va ca faceti o programare inainte de a merge intr-o locatie fizica.