Avertisment de la Raed Arafat pentru toti Romanii din Tara

Avertisment Raed Arafat toti Romanii

Raed Arafat are un avertisment extrem de serios pentru toti romanii din tara noastra, iar asta pentru ca vorbim despre o problema serioasa despre care toata lumea ar trebui sa stie, si in legatura cu care ar trebui sa stie cum sa se protejeze acum.

Raed Arafat spune ca daca romanii nu inteleg sa respecte masurile de preventie impotriva Coronavirus, atunci se poate ajunge la masuri de restrictie nationale, nu zonale, asa ca toata lumea trebuie sa incerce sa previna cat mai mult raspandirea virusului.

“Trebuie să se înţeleagă peste tot. În mâna noastră stă dacă continuăm să creştem incidenţa şi să trebuiască să luăm măsuri de limitare a circulaţiei (…) De noi depinde acest lucru. Ne confruntăm cu riscul răspândirii mai rapide din cauza noii tulpini care devine din ce în ce predominantă peste tot şi un sistem sanitar care oricum este aglomerat în acest moment.

Dacă continuă creşterea, acolo unde trebuie măsuri locale, zonale, acestea se vor lua. Dacă nu le luăm, vom ajunge să luăm măsuri naţionale mult mai drastice şi asta încercăm să evităm. (…) La acest moment nu există în faţa noastră, pe masă, pusă nicio discuţie despre lockdown total. Încercăm tot posibilul să nu ajungem acolo.”