Huawei P50 Pro: Schimbare Surprinzatoare pentru Noul Telefon

Huawei P50 Pro are parte o schimbare surprinzatoare anuntata inainte ca telefonul sa fie lansat in mod oficial, iata ce trebuie sa stii in legatura ea.

Huawei P50 Pro inferioritate

Huawei P50 Pro este in centrul unei noi decizii surprinzatoare care se aplica pentru noul model de telefon pe care compania Huawei il pregateste pentru lansare, si vorbim dspre ceva fortat de SUA. Mai exact, se pare ca desi Huawei P50 Pro va avea un procesor Kirin 9000 integrat, nu va fi totusi cel din seria Mate, ci unul nou numit Kirin 9000L, care ar trebui sa vina si cu performante inferioare, ceea ce desigur ca nu va fi chiar pe placul tuturor.

Huawei P50 Pro va avea un procesor care are frecventa de lucru redusa pentru nucleele A77 la 2.86 GHz, si care va avea o placa video cu 18 nuclee, G78, cel putin confirm unui cunoscut leaker. Acasta schimbare ar putea avea la baza faptul acest procesor va fi produs de catre compania Samsung pe tehnologia sa de 5nm, deci e posibil ca din aceasta cauza Huawei P50 Pro sa aiba parte de performante mai proaste decat modelele anterioare.

Huawei P50 Pro: Schimbare Surprinzatoare pentru Noul Telefon

Huawei P50 Pro trebuia sa vina cu chip-ul Kirin 9000 folosit in seria Mate, insa acela a fost produs in cantitati foarte limitate de catre compania Huawei, asa ca acum se pare ca s-a apelat la o alterantiva. Aceasta alternativa vine cu problemele de performante despre care leaker-ul vorbeste mai jos, iar asa Huawei P50 Pro ar putea fi inferior telefoanelor care au fost lansate de catre altei producatori de telefoane Android pana acum.

Huawei P50 Pro este deja programat pentru lansare in cursul lunii martie, mult mai tarziu decat in mod normal, dar acesta este noul normal impus de catre sanctiunile din SUA. Din pacate, asta aduce si performante mai proaste pentru telefoane in comparatie cu modelele concurente de pe piata, insa poate ca Huawei P50 Pro va face intr-un fel fata pentru ca pe partea de fotografie, de exemplu, sigur va fi net superior.

Huawei P50 Pro va fi lansat la jumatatea lunii mai de catre compania chinezeasca, insa nu se stie deocamdata in ce tari pentru ca exista probleme cu productia in cantitati mari.