BANCA Transilvania: Surpriza URIASA Anuntata Oficial Astazi

BANCA Transilvania a anuntat in mod oficial o surpriza uroasa pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa faca fara sa se astepte cineva.

BANCA Transilvania genius

BANCA Transilvania a anuntat in mod oficial o surpriza uriasa pentru clientii sai din toata Romania, una despre care ar trebui sa stie toti cei care-i folosesc serviciile in momentul de fata in tara. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au decis sa aduca in aplicatia BT Pay inclusiv promotiile pe care eMAG le are in aceasta pagina pentru clientii care au activate abonamentele Genius, si totul devine mult mai simplu pentru foarte multi dintre oameni.

BANCA Transilvania a decis in mod surprizator sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a vedea ofertele Genius de la eMAG direct in aplicatia BT Pay, si asta in conditiile in care mai are multe altele acolo. Cei de la BANCA Transilvania au in cadrul aplicatiei BT Pay o sectiune speciala in cadrul careia au oferte de la o multitudine de parteneri din Romania, ele fiind unele dintre cele mai interesante de care se pot bucura oamenii chiar acum.

BANCA Transilvania: Surpriza URIASA Anuntata Oficial Astazi

BANCA Transilvania stie foarte bine cat de mult le plac romanilor ofertele sale, astfel ca toate cele de la eMAG sunt disponibile pentru a ajuta romanii sa se bucure doar de promotii grozave. Pentru a le putea vedea pe toate, trebuie doar sa mergeti in sectiunea dedicata din aplicatia BT Pay a celor de la BANCA Transilvania, si asa veti avea acces la o gama variata de promotii bune.

BANCA Transilvania actualizeaza cel mai probabil ofertele celor de la eMAG o data la cateva saptamani, astfel ca aveti o perioada limitata de timp in care sa profitati de tot ceea ce este disponibil acolo. BANCA Transilvania nu are motive sa faca mai des modificari de care nu are neaparata nevoie, asa ca e normal sa vedem actualizarile acestea oferite la perioade mai scurte de timp pentru toata lumea, si totul este disponibil chiar din momentul de fata in tara.

BANCA Transilvania distribuie aplicatia BT Pay in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store pentru toata lumea chiar din momentul de fata in tara.