WhatsApp: Anuntul Oficial pentru Milioane dintre Utilizatori

WhatsApp eliberare

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, iar pentru toti utilizatorii sai pregateste ceva la care putini s-ar fi asteptat, dar care vine ca o veste extrem de buna pentru noi toti in aceasta perioada. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa inceapa sa testeze o schimbare majora pentru WhatsApp Web, platforma care le permite oamenilor sa foloseasca platforma de pe PC-uri, sau tabtlete, ea fiind foarte utilizata in toata lumea.

WhatsApp a decis sa testeze pentru utilizatorii din intreaga lume o schimbare care le va permite tuturor sa foloseasca platforma WhatsApp Web chiar si atunci cand telefonul lor nu are o conexiune de internet disponibila pentru utilizare. In mod normal accesul la aceasta platforma este oferit doar daca exista si o conexiune de internet disponibila pentru telefonul de pe care s-a facut interconectarea cu WhatsApp, insa totul urmeaza sa se schimbe in bine in viitor.

WhatsApp: Anuntul Oficial pentru Milioane dintre Utilizatori

WhatsApp eliberare web

WhatsApp testeaza aceasta schimbare ca parte a modificarilor pe care le face pentru a facilita interconectarea in platforma sa a mai multor dispozitive ale utilizatorilor sai, ceva ce vine ca o veste grozava pentru toata lumea. Era nevoie si ca WhatsApp Web sa beneficieze de aceasta modificare importanta, iar asta pentru ca e folosita de foarte multa lume, si chiar daca e separata de aplicatia WhatsApp pentru iPhone, sau Android, iata ca totusi se gandeste cineva si la ea din acest punct de vedere, si asta este foarte important pentru noi.

WhatsApp eliberare online

WhatsApp invita lumea sa testeze aceasta schimbare majora pe care o pregateste pentru platforma sa, insa nu se stie efectiv cand urmeaza sa fie disponibila pentru noi, astfel ca trebuie sa mai avem rabdare pentru ca ea sa devina oficiala. Nu va dura foarte mult pana cand WhatsApp va lansa in mod oficial schimbarea in baza careia vom putea folosi platforma sa fara probleme de pe PC-uri si tablete fara un telefon conectat la internet, dar trebuie sa avem rabdare.

WhatsApp va lansa si noua sa functionalitate de interconectare a conturilor la mai multe dispozitive cand va avea totul 100% pregatit, insa ca de obicei, nimeni nu stie sigur cand ar trebui sa se intample acest lucru.