Guvernul Romaniei: Masuri Noi Anuntate in Pandemia Coronavirus

Guvernul Romaniei masuri pandemia Coronavirus

Guvernul Romaniei a anuntat aplicarea unor masuri noi in pandemie de Coronavirus pentru cei care nu respecta actualele masuri de preventie impuse de catre autoritati, si vorbim despre solutii pe care primul-ministru le cauta pentru a aduce situatia sub un oarecare control.

Guvernul Romaniei incearca sa ii convinga pe romani sa respecte masurile de preventie existente, ceea ce desigur ca nu este usor, insa primul-minsitru pare sa fie hotarat sa impuna orice fel de masuri e nevoie pentru ca oamenii sa respecte toate regulile.

“Nimeni nu este mai presus de lege. Am spus-o clar și o repet.
Astăzi am ședințe cu autoritățile locale din țară și din Capitală, pentru a gestiona cât mai bine epidemia din România. Trebuie să găsim soluții pentru cazurile punctuale în care măsurile de prevenire a infectării cu SARS-COV-2 nu sunt respectate.
Măsurile mai dure vor fi pentru acest segment. Nu vreau ca românii care respectă regulile de mai bine de un an să aibă de suferit din această cauză. Știu că este greu și le mulțumesc pentru tot efortul pe care l-au făcut și îl vor face în continuare.
Indiferent câte măsuri va lua Guvernul și câte paturi vor fi suplimentate in spitale, fără implicarea voastră nu vom reuși să trecem cu bine peste valul 3 al pandemiei.
Dacă respectăm măsurile de protecție, economia rămâne deschisă și nici nu aglomerăm spitalele. Cred că sunt suficiente motive pentru a face împreună încă un efort, pentru a acționa responsabil.
Și să nu uităm că vaccinarea rămâne singura soluție pentru revenirea la normalitate.”