Netflix: Trucul SECRET Anuntat pentru TOTI Abonatii din Lume

Netflix cuvinte

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere, cu peste 200 de milioane de abonati in toata lumea, si mii peste mii de filme si seriale care sunt disponibile pentru toti cei interesati sa profite de ele. Avand in vedere numarul foarte mare de creatii care sunt oferite pentru abonatii Netflix din toata lumea, foarte multa lume are probleme in a descoperi continutul potrivit, insa iata ca subsidiara din Marea Britanie dezvaluie un truc foarte util.

Netflix are dezvaluit mai jos un truc de care se pot folosi abonatii din toata lumea pentru a gasi mult mai usor filme si seriale in platforma companiei americane, si vedeti ca mai jos vorbim despre un mod special de cautare pentru ele. Netflix prezinta mai jos modul in care abonatii sai pot cauta filme care au o durata ce nu depaseste 90 de minute, insa cuvintele pentru cautare pot fi modificate astfel incat sa gasiti fix ceea ce va intereseaza sa vedeti in platforma.

Netflix: Trucul SECRET Anuntat pentru TOTI Abonatii

Netflix are un sistem de cautare care permite cautarea nu doar dupa denumirile filmelor si actorilor care apar in ele, ci inclusiv in baza unor cuvinte cheie precum cele de mai jos, insa deocamdata totule ste oferit doar in limba engleza. Netflix nu permite efectuarea unor cautari de acest gen si in limba romana, din pacate, ceva ce era totusi de asteptat daca ne gandim la faptul ca intreaga platforma este gandita in principal pentru vorbitorii de limba engleza.

Netflix ofera totusi optiunea de a cauta intr-un mod personalizat filme si seriale in platforma sa, si de aceasta optiune se poate bucura toata lumea care este dornica sa vada creatii in baza preferintelor specifice, precum durata de timp. Ideea celor care au inclus si posibilitatea de a face cautari intr-un asemenea mod este una foarte buna, laudabila, astfel ca ar trebui sa profite toata lumea de ea pentru ca ea vine ca o veste grozava pentru noi toti acum.

Netflix va mai dezvalui cu siguranta si alte trucuri in viitor, insa ramane de vazut cate dintre ele vor fi 100% utile pentru toata lumea, asa ca avem de asteptat pentru a vedea ce se intampla in viitor cu platforma.