ING Bank: Atentionare privind un nou PERICOL pentru Clienti

ING Bank corespondenta

ING Bank a emis o noua atentionare pentru clientii sai din toata Romania, una despre care oricine ar trebui sa stie, iar asta pentru ca ea are menirea de a ii proteja pe utilizatorii serviciilor sale din intreaga tara. Mai exact, cei de la ING Bank ii atentioneaza pe clientii din toata Romania in legatura cu pericolul ascuns al newsletterelor pe care le primesc de la diverse magazine online din tara noastra, iar asta pentru ca in ele pot fi ascunse link-uri malitioase.

ING Bank vorbeste despre faptul ca newsletterele magazinelor online din Romania pot fi clonate astfel incat clientii sa fie atacati prin intermediul lor, si sa fie directionati catre website-uri ale hackerilor care vor sa le fure datele. ING Bank le spune clientilor sa se uite cu foarte mare atentie la newsletterele pe care le primesc, si atunci cand acestea vin, sa se intrebe daca ele erau ceva asteptat, sau daca vorbim despre mesaje care au in spate un posibil continut malitios.

ING Bank: Atentionare privind un nou PERICOL pentru Clienti

ING Bank spune ca trebuie sa ne uitam cu foarte mare atentie la adresa de expeditie a unui newsletter pentru a fi siguri ca mesajul vine de la magazinul online care trebuie, iar asta e important pentru a fi siguri ca adresa accesata este cea corecta. Foarte important este ca daca primim un newsletter de la un website pe care nu ne-am inscris, este recomandat sa nu interactionam cu el pentru a accesa website-ul indicat pentru ca e posibil sa se incerce pacalirea noastra.

ING Bank spune deasemenea ca ar trebui sa ignoram si ofertele care vin prin SMS, sau telefon, iar asta pentru ca vorbim despre tactici similare de pacalire a oamenilor care nu stiu cum anume sa se protejeze impotriva acestui tip de atacuri. Situatia este una extrem de serioasa in momentul de fata, iar asta pentru ca ING Bank tot emite de ceva vreme avertizari pentru clientii sai din toata Romania, si ele trebuie avute in vedere de catre toti clientii sai din tara.

ING Bank are mai multe recomandari de securitate disponibile in cadrul website-ului sau din Romania, astfel ca ar fi bine sa va uitati si acolo la ceea ce spune banca in legatura cu toate problemele acestea.