BANCA Transilvania: Mesajul Oficial, Ce Transmite Clientilor

BANCA Transilvania transmis

BANCA Transilvania a publicat un nou mesaj oficial  care ii priveste pe toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre vesti foarte bune care ar trebui sa fie in atentia tuturor oamenilor. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le cer clientilor sa faca mai des plati folosind telefoanele mobile, iar asta deoarece acestea sunt sigure, mai rapide, si mai usoare, de facut decat platile normale, si tin oamenii in siguranta.

BANCA Transilvania vine cu un mesaj pe care l-am vazut inclusiv de la diverse autoritati din Romania, de la acestea venind deasemenea recomandari pentru a face plati de acest gen in aceasta perioada. Institutiile guvernamentale din Romania, dar si din alte tari, au spus in repetate randuri ca folosirea de bancnote, sau monede, poate creste riscul de infectare cu noul Coronavirus, asa ca se recomanda platile contactless.

BANCA Transilvania: Mesajul Oficial, Ce Transmite Clientilor

BANCA Transilvania prezinta mai jos modul in care aplicatia BT Pay pentru telefoane mobile poate fi folosita de catre clientii sai pentru a face rapid plati mobile oriunde s-ar afla, totul fiind gandit pentru simplitate. Aplicatia BT Pay a celor de la BANCA Transilvania este gandita intr-un asemenea mod incat clientii sa beneficieze de cea mai buna experienta posibila in ceea ce priveste platile mobile, si asta pentru a-i incuraja pe romani sa profite de experientele de acest gen.

BANCA Transilvania nu ofera posibilitatea de a face plati mobile doar prin BT Pay, care oricum functioneaza asa doar cu Android, ci si prin Apple Pay, care se configureaza separat de aplicatia lansata de catre banca romaneasca. Mai mult decat atat, cei care au telefoane Andorid si nu vor BT Pay, pot sa foloseasca inclusiv Google Pay cu un card bancar de la BANCA Transilvania, astfel ca exista multiple optiuni pentru cei care vor sa fie in siguranta dar sa faca deasemenea si plati mobile la cumparaturi.

BANCA Transilvania ofera posibilitatea de a descarca gratuit aplicatia BT Pay prin intermediul App Store si Google Play Store, in timp ce Apple Pay si Google Pay trebuie activate direct din telefoane.