Orange: Anuntul pentru Toti Romanii, ce Ofera Gratui 6 Luni

Orange standard

Orange a facut un anunt foarte important pentru toti romanii din toata tara, si a dezvaluit faptul ca pentru ei ofera gratuit pentru o perioada de 6 luni de zile ceva ce putini probabil ca sperau sa primeasca. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a avea acces gratuit timp de 6 luni la platforma Netflix daca aleg sa contracteze un pachet de servicii de internet prin fibrq optica si teieviziune, acestea costand doar 8 euro pe luna.

Orange a anuntat astazi noul pachet disponibil pentru clientii din toata tara, si pe website-ul sau are toate detaliile necesare pentru a profita de aceasta promotie speciala disponibila chiar acum. In timp ce Vodafone ofera 24 de luni de acces gratuit la platforma de streaming video la cerere Netflix, cei de la Orange se limiteaza la doar 6 luni de zile, ceva ce ar putea conta serios in defavoarea sa cand clientii ajung in punctul de decizie cu privire la oferta de care sa profite.

Orange: Anuntul pentru Toti Romanii, ce Ofera Gratui 6 Luni

Orange nu limiteaza ofera doar la serviciile de internet si televiziune, iara sta pentru ca si clientii care aleg servicii de internet si telefonie mobila beneficiaza de acces gratuit timp de 6 luni la platforma Netflix. Practic, vorbim despre o decizie menita sa ii ajute pe romanii din toata tara sa se bucure de oferta aceasta extrem de buna pe care Orange a gandit-o, indiferent daca iau si serviciile de televiziune impreuna cu pachetul de internet fix, sau nu.

Orange ofera totusi acces doar la abonamentul cel mai ieftin al Netflix, adica versiunea care permite redarea continutului in format Standard HD, deci nu veti beneficia de acces la continut redat la calitate inalta. In ceea ce priveste abonamentul de internet, in oferta este inclus del de 500 Mbps, iar abonamentul de televiziune este cel cu 113 canale incluse, in cazul abonamentului de telefonie mobila fiind necesara activarea, sau prelungirea, unuia de minim 15 euro.

Orange desfasoara aceasta campanie pana in data de 9 iunie, deci exista suficient timp pentru toata lumea sa profite de aceasta oferta speciala pe care operatorul o desfasoara acum.