WhatsApp: Decizia Luata in SECRET pentru Toate Telefoanele

whatsapp website

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, cu sute de milioane de utilizatori activi pe toata planeta, iar pentru toti dintre ei a fost luata o decizie extrem de buna, doar ca in secret. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa faca o modificare pentru platforma WhatsApp Web astfel incat ea sa permita asocierea mai multor dispozitive pentru folosire de pe calculatoare, sau tablete, ceva ce nu parea sa fie gata de oferi prea curand.

WhatsApp a implementat aceasta schimare chiar si pentru utilizatorii care folosesc aplicatia oficiala disponibila prin App Store si Google Play Store, astfel ca nu vorbim despre ceva disponibil doar in versiunile beta. Aceasta schimbare nu este una foarte veche, ci din contra, e una recenta, ea fiind facuta in ideea de a le permite oamenilor sa asocizeze un calculator si o tablete, sau mai multe dispozitive de acest gen, la acelasi cont WhatsApp prin WhatsApp Web.

WhatsApp: Decizia Luata in SECRET pentru Toate Telefoanele

whatsapp website logare

WhatsApp testeaza un nou sistem care va permite folosirea aceluiasi cont din platforma pe mai multe tipuri de dispozitive, inclusiv telefoane mobile, dar deocamdata avem acest sistem oferit exclusiv pentru WhatsApp Web. E cel mai probabil un preambul pentru ceea ce va oferi WhatsApp inclusiv pentru telefoanele mobile, sau aplicatia pentru calculatoare, astfel ca oamenii se vor putea obisnui cu acest sistem inainte ca el sa fie extins la si mai multe dispozitive.

WhatsApp surprinde total cu aceasta decizie grozava pe care a luat-o pentru telefoanele utilizatorilor din intreaga lume, si asta e o schimbare extrem de buna care vine pentru noi acum. Avand in vedere cat de important este sistemul de interconectare a conturilor pe mai multe dispozitive, e laudabil ca WhatsApp a decis sa ofere aceasta functionalitate noua doar pentru WhatsApp Web in mod global inainte de a o lansa si pe alte dispozitive, astfel incat orice fel de probleme existente sa fie rezolvate.

WhatsApp va face un anunt oficial cu privire la aceasta schimbare majora in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru a fi oferita, asa ca trebuie doar sa avem rabdare pana cand se va intampla acest lucru.