Vodafone: Decizia foarte Importanta Anuntata pentru Romania

vodafone paduri

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, cu aproape 10 milioane de clienti in toata tara, si zeci de mii de angajati care lucreaza pentru grup. Avand in vedere cat de implicat este grupul britanic in Romania, cei de la Vodafone au decis ca ar fi cazul sa si investeasca in viitorul romaniei, astfel ca anunta un nou proiect menit sa protejeze padurile din tara noastra, ceva surprinzator.

Vodafone a anuntat in 2020 o serie de initiative pentru protejarea mediului inconjurator, compania luand decizii care nu afecteaza clientii, dar reduc consumul de materiale nocive pentru planeta. Aceasta privind protejarea padurilor din Romania are la baza o dorinta similara de a proteja mediul incojurator si in Romania, o tara in care nu se prea pune accent pe asemenea lucruri, din pacate pentru toti romanii din toata tara, astfel ca e nevoie de implicare din exterior.

Vodafone: Decizia foarte Importanta Anuntata pentru Romania

Vodafone nu a oferit detalii cu privire la planurile pe care le are in Romania cu privire la protejarea padurilor, insa cel mai probabil vorbim despre un proiect care ar trebui sa aiba la baza plantarea de copaci. Cei de la Vodafone pot sustine campanii serioase pentru plantarea de copaci in Romania, si avand in vedere felul in care sunt facute defrisarile, e nevoie de initiative de acest gen pentru ca padurile din tara noastra sa continue sa acopere suprafete mari.

Vodafone s-a implicat in 2020 si in foarte multe campanii pentru sustinerea romanilor afectati de pandemia de Coronavirus, in special a copiilor care au fost nevoiti sa faca scoala online, si nu au avut cu ce. Vodafone a donat deasemenea foarte multi bani pentru a sustine inclusiv spitalele din Romania, si acum se concentreaza pe protejarea mediului inconjurator, o alta problema extrem de serioasa pentru tara noastra, ceva ce desigur ca multi romani stiau deja.

Vodafone va mai anunta cu siguranta si alte initiative similare pentru tara noastra, si compania merita laudata pentru initiativele de acest gen care le fac bine romanilor, dar ii fac bine si Romaniei.