BCR Romania: Anuntul de ULTIMA ORA, e Gratuit pentru Clienti

BCR Romania returnare

BCR Romania a publicat un nou anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, si asta deoarece pentru clientii sai din toata tara ofera gratuit ceva ce vine ca o surpriza grozava acum. BCR Romania a anuntat in mod oficial faptul ca le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a primi 500 de LEI gratuit daca fac cumparaturi de la Flanco folosind George Moneyback si au sansa de a fi alesi pentru a li se transfera acesti bani.

BCR Romania descrie mai jos tot ceea ce a facut pentru clientii sai din Romania, si cei care profita de ofertele disponibile pentru George Moneyback, insa numai daca vorbim despre cele de la Flanco. Doar acest parteneriat dintre BCR Romania si lantul de magazine este inclus in promotia speciala prin care banca le ofera clientilor sansa de a primi in mod gratuit 500 de LEI daca aleg sa-si cumpere produsele favorite folosindu-si cardurile.

BCR Romania: Anuntul de ULTIMA ORA, e Gratuit pentru Clienti

BCR Romania ofera oricum o parte dintre banii cheltuiti inapoi in cardurile clientilor ca parte a sistemului moneyback care este oferit de ceva vreme, astfel ca oricum castigati bani daca profitati de el. Cei de la BCR Romania au facut o sectiune speciala in aplicatia George pentru a vedea toate ofertele speciale care sunt disponibile pentru sistemul moneyback, astfel ca de acolo puteti alege si aceasta care are in centru Flanco, si va poate aduce 500 de LEI gratuit.

BCR Romania desfasoara toata aceasta campanie pentru o perioada foarte limitata de timp in momentul de fata, iar in cadrul website-ului sau gasiti toate detaliile necesare pentru a va bucura de surprize. Cei 500 de LEI pe care BCR Romania ii ofera gratuit nu vor ajunge chiar imediat la clienti, ci abia dupa ce vor fi alesi drept castigatori in cadrul promotiei, deci va trebui sa mai aveti rabdare pana cand se va face tragerea la sorti, si vor fi distribuiti banii.

BCR Romania nu e la primul concurs de acest gen, si chiar daca il desfasoara pentru o perioada limitata de timp, sau chiar daca nu castigati, veti mai avea cu siguranta sanse in viitor de a castiga.