DIGI Romania: Vestea Oficiala, Milioane de Clienti Vizati

DIGI Romania miami

DIGI Romania a anuntat o noua veste oficiala pentru clientii sai din toata tara cu nu foarte mult timp in urma, si puteti vedea mai jos ce surprize a pregatit grupul de telecomunicatii pentru toata lumea. Mai exact, cei de la DIGI Romania au anuntat in mod oficial faptul ca incepand de ieri transmite turneul de tenis de la Miami care participa cele mai cunoscute jucatoare din Romania, acesta fiind unul dintre cele mai importante din circuit.

DIGI Romania a anuntat in mod oficial faptul ca intre 23 martie si 3 aprilie 2021 va transmite turneul de tenis de la Miami pentru romanii din toat atara, si vorbim despre o decizie care era asteptata de multa lume. Conform celor de la DIGI Romania, in cadrul acestui turneu le vor putea vedea pe Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea si Mihaela Buzărnescu, o prezenta foarte buna pentru tara noastra la un turneu atat de important, iar ele merita laudate.

DIGI Romania: Vestea Oficiala, Milioane de Clienti Vizati

DIGI Romania va transmite turneul de la Miam atat pe posturile de televiziune DIGI Sport, cat si in cadrul DIGI Online, unde acestea pot fi urmarite de catre toti romanii, asa ca aveti multiple sanse de a le vedea. Accesul la DIGI Online este oferit gratuit de catre cei de la DIGI Romania pentru toti clientii din tata noastra, iar asta ne ajuta sa vedem inclusiv de la distanta reprezentantiile pe care le vor avea jucatoarele de tenis atat de apreciate peste tot in lume.

DIGI Romania si-a facut un obicei din a transmite competitiile importante de acest gen din tara noastra, si aceasta este o veste extrem de buna pentru ca vorbim despre interes foarte mare vis-a-vis de aceste competitii. Este de asteptat ca Simona Halep sa ajunga cat mai departe in competitie, dar nu ar fi o surpriza foarte mare sa vedem si ca alte jucatoare din tara noastra vor reusi sa aiba performante foarte bune si sa ne reprezinte cu mandrie.

DIGI Romania transmite si alte competitii sportive importante prin intermediul posturilor sale de televiziune si in perioada urmatoare, asa ca ramane doar sa vedem cu ce ne va surprinde.