ING Bank: ATENTIONAREA Oficial pentru Toti Clientii Romani

ING Bank actualizari

ING Bank a publicat astazi un nou mesaj oficial pentru clientii sai din toata tara, unul extrem de serios despre care ar trebui sa stie toata lumea pentru ca vorbim despre o atentionare privind securitatea. Cei de la ING Bank spun ca in cadrul aplicatiei lor de internet banking au implementat cele mai noi masuri de securitate disponibile pentru aplicatiile de acest gen, astfel ca oricare dintre clientii care o folosesc ar trebui sa instaleze cele mai recente versiuni.

ING Bank a actualizat luna aceasta versiunile pentru Android si iOS ale aplicatiilor sale, in ele fiind implementate noi schimbari bune pe partea de securitate, si ele ajuta la protejarea oamenilor. Instalarea celor mai recente versiuni ale aplicatiilor pe care cei de la ING Bank le dezvolta este importanta nu doar in ceea ce priveste masurile de siguranta implementate, ci si in ceea ce priveste functiile noi.

ING Bank: ATENTIONAREA Oficial pentru Toti Clientii Romani

ING Bank a implementat cu actualizarile cele mai recente o serie de functii noi si importante pentru toata lumea, ele aducand schimbari care sunt oferite si de catre alte banci din tara noastra, chiar daca au venit tarziu. Instalarea celor mai recente versiuni ale aplicatiilor ING Bank poate fi facuta extrem de rapid din App Store si Google Play Store, in doar cateva secunde putand fi instalat totul foarte rapid in telefoanele voastre, si e important sa faceti asta.

ING Bank stie cat de importanta este securitatea aplicatiilor pentru internet banking, astfel ca atentionarea oficiala publicata acum de catre banca n-ar trebui sa fie vazuta ca una care-i vizeaza doar clientii. ING Bank a publicat o atentionare care ar trebui sa fie respectata si de catre clientii altor banci pentru a isi tine “la zi” propriile aplicatii de internet banking, astfel incat ei sa nu fie vreodata pusi in pericol cand fac, sau autorizeaza, tranzactii prin ele.

ING Bank a anuntat ca va mai actualiza aplicatiile sale in viitorul apropiat cu diverse schimbari bune pentru toata lumea, asa ca nu putem decat sa asteptam si sa vedem ceea ce urmeaza sa ne mai ofere.