CEC Bank: Alerta Importanta Emisa catre Toti Clientii Romani

CEC Bank atasari

CEC Bank a emis o noua alerta extrem de importanta pentru clientii sai din toata Romania, una care ar trebui sa ajunga in atentia lor chiar acum pentru ca vorbeste despre o problema extrem de serioasa. Mai exact, cei de la CEC Bank le spun clientilor din toata Romania despre faptul ca noi campanii de fraude online sunt desfasurate in tara noastra, oamenii fiind pacaliti sa acceseze atasamente din email-uri sub amenintarea inchiderii conturilor bancare.

CEC Bank spune ca aceasta metoda de pacalire a oamenilor incepe sa fie folosita tot mai des la scara larga in Romania, si asta e o problema extrem de serioasa la care toata lumea ar trebui sa fie foarte atenta. Cei de la CEC Bank au mai emis in trecut alerte cu privire la atacurile de acest gen care sunt desfasurate impotriva clientilor din toata tara, insa e nevoie sa revina cum cu noi informatii pentru romanii care inca sunt vizati de campaniile de acest gen.

CEC Bank: Alerta Importanta Emisa catre Toti Clientii Romani

CEC Bank stie foarte bine ca romanii au nevoie de ajutor pentru a fi mereu in siguranta cand vine vorba despre securitatea bancara, dar si ca nu toata lumea stie cum sa faca diferenta dintre un email malitios so unul real. CEC Bank le cere clientilor sa nu se teama atunci cand primesc un email in care li se spune ca pot avea contul inchis daca nu acceseaza un anumit website si nu-si introduc datele acolo, si recomanda evitarea descarcarii in PC-uri a oricaror atasamente.

CEC Bank spune ca bancile nu le vor cere vreodata clientilor sa decarce atasamente suspecte din email-uri, iar asta desi unele trimit atasamente cu informatii despre conturi. CEC Bank le spune romanilor ca ar trebui intotdeauna sa contacteze banca daca primesc vreun email suspect de la persoane necunoscute, si ca nu ar trebui sa dea curs vreunor cereri care vin prin acestea, acelasi lucru fiind valabil pentru SMS-uri, sau apeluri telefonice.

CEC Bank incearca sa ii protejeze pe romani impotriva fraudelor bancare, insa e nevoie si ca oamenii sa fie atenti la mesajele pe care le primesc de la persoane necunoscute.