Kaufland: Anunt Oficial de Ultima Ora, e Gratuit in Romania

Kaufland a publicat un anunt de ultima ora care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit, si cum poti profita acum.

Kaufland combinare

Kaufland a publicat un anunt oficial de ultima ora pentru clientii sai din toata Romania, si vorbim despre o surpriza deoarece a decis sa ofere gratuit ceva ce nu chiar atat de multa lume se astepta sa primeasca acum. Mai exact, cei de la Kaufland au anuntat o noua promotie speciala care le permite romanilor sa cumpere produse, si sa primeasca gratuit produse, dar numai dintr-o selectie speciala a magazinului, si doar pana la data de 30 martie 2021.

Kaufland a creat un catalog special in care listeaza produse care sunt incluse in aceasta promotie, iar cand un client cumpara doua dintre ele, primeste un al treilea gratuit de la lantul de hypermarket-uri. Exista mai multe tipuri de produse care sunt incluse in aceasta promotie speciala, Kaufland avand un catalog disponibil pe website-ul sau, iar acolo puteti vedea ce puteti cumpara, conditia fiind sa luati de la raft 3 produse de acelasi fel, dar la casa veti plati doar doua.

Kaufland: Anunt Oficial de Ultima Ora, e Gratuit in Romania

Kaufland combinare gratuit

Kaufland surprinde cu decizia de a oferi in mod gratuit cate un produs daca sunt cumparate doua la fel, dar aceasta e o continuare a unei alte promotii care a fost derulata pentru o anumita perioada de timp. Mai exact, cei de la Kaufland au avut o promotie spceiala prin care le-au permis clientilor sa voteze un produs din magazine pentru care primeau altul gratuit la achizitie, iar acum merge mai departe, avand o oferta dedicata cu mai multe produse incluse in promotie.

Kaufland desfasoara aceasta campanie in toate magazinele sale din tara, insa va trebui sa va uitati cu atentie la produslee care fac parte din promotie, deoarece pentru altele nu veti beneficia de ea. Kaufland spune ca la casa se aplica promotia si veti plati doar doua dintre cele trei produse pe care le-ati luat de la raft, insa in mod teoretic ar trebui sa fie si semnalizate cele care fac parte din aceasta campanie speciala desfasurata pana pe data de 30 martie.

Kaufland nu cumuleaza aceasta promotie cu altele pe care le are in cadrul magazinelor sale, insa separat de ea exista altele de care puteti profita chiar in acest moment in toate magazinele din tara.