iPhone 13: Imagini cu Noul Decupaj mai Mic pentru Ecrane

iPhone 13 Imagini Decupaj Mic Ecrane

iPhone 13 urmeaza sa aiba un decupaj mai mic in ecran incepand de anul acesta, si asta in ciuda faptului ca Apple inca nu vrea sa renunte la folosirea Face ID pentru deblocarea telefoanelor, si sa reintroduca Touch ID pentru noile sale modele de dispozitive.

iPhone 13 va avea difuzorul repozitionat pentru ca decupajul din ecran sa fie redus substantial in comparatie cu ceea ce vedem in mometnul de fata in dispozitive, insa Face ID va fi in continuare folosit in exclusivitate pentru deblocarea telefoanelor de catre utilizatori.

iPhone 13 avea zvonita eliminarea completa a Face ID si inlocuirea cu un Touch ID integrat in ecran, dar se pare ca acest lucru se va intampla abia in cursul anului 2022, cel putin pentru anumite modele de telefoane, atunci ecranele urmand a avea doar camera frontala vizibila.

iPhone 13 va arata usor mai bine decat modelele actuale multumita acestei schimbari majore facute de catre compania Apple, insa important este ca intr-un final sa se renunte la decupajele urate care au mai ramas doar la compania Apple in momentul de fata.

iPhone 13 Imagini Decupaj Mic Ecrane design

iPhone 13 va avea aceasta schimbare facuta pentru toate modelele noi care vor fi lansate incepand cu anul 2021, iar asta pentru ca ecranele de mai sus acopera toate cele patru modele care au fost lansate in 2020, si care vor fi deasemenea disponibile anul acesta.