Raiffeisen Bank: Anunt Oficial, ce Primesc GRATUIT Clientii

Raiffeisen Bank voucher

Raiffeisen Bank are un anunt oficial pentru toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre o veste grozava care vizeaza pe toata lumea deoarece romanii pot beneficia gratuit de ceva ce nu sperau. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de 3 vouchere de cumparaturi la eMAG, in valoare de 300 de LEI fiecare, daca aleg sa participe la o promotie desfasurata acum de catre banca.

Raiffeisen Bank a initiat aceasta campanie pentru a le permite clientilor din toata Romania sa castige cele trei vouchere pentru eMAG daca fac plati de minim 10 LEI cu cardurile de debit atat online, cat si offline. Vorbim despre o conditie foarte simpla pe care in mod teoretic oricine ar trebui sa o poata indeplini fara probleme, cei de la Raiffeisen Bank incercand sa ii bucure pe toti clientii sai din Romania cu aceasta promotie speciala care este derulata in toata Romania.

Raiffeisen Bank: Anunt Oficial, ce Primesc GRATUIT Clientii

Raiffeisen Bank desfasoara aceasta campanie pana la finalul lunii aprilie in Romania, iar oricare dintre clientii sai care participa la ea au sansa de a castiga unul dintre cele 3 vouchere in valoare de 300 de LEI fiecare. Raiffeisen Bank a gandit campania intr-un asemenea mod incat un numar cat mai mare de clienti sa poata participa, dar numai daca fac plattile folosind cardurile de debit, nu si cardurile de credit, o distinctie foarte importanta pentru toata lumea.

Raiffeisen Bank spune deasemenea si ca pentru a participa, un client trebuie sa fi fost notificat in prealabil prin SMS, sau email, in legatura cu faptul ca poate participa la aceasta campanie promotionala. Daca nu primiti o asemenea notificare, in mod normal n-ar trebui sa fiti inscrisi in campania promotionala, asa ca e important sa fie indeplinita si aceasta conditie speciala pentru participare la promotia derulata de catre banca acum.

Raiffeisen Bank nu este singura banca la care vedem campanii speciale de acest gen in Romania, asa ca daca sunteti client al vreunei alte banci, ar trebui sa vedeti ce fel de promotii sunt oferite si acolo.