Raed Arafat: Anunt privind Inchiderea Magazinelor la ora 18:00

Raed Arafat Inchidere Magazine ora 1800

Raed Arafat a continuat sa ofere explicatii cu privire la masurile Guvernului Romaniei pentru prevenirea raspandirii Coronavirus, si vorbim despre ratiunea din spatele inchiderii magazinelor din anumite localitati la ora 18:00, in locul orei 21:00, cat era pana acum.

Raed Arafat spune ca decizia aceasta a fost luata pentru a forta si companiile sa isi lase angajatii sa munceasca de acasa, sau sa munceasca mai putin in birouri, sa se reduca astfel si contactul, insa desigur ca ramane de vazut in ce masura rezultatul va fi cel dorit de autoritati.

“sta nu înseamnă că noi muncim normal până la ora 18.00, după care toată lumea este la magazin. Înseamnă că trebuie să ne adaptăm, acest program trebuie să ne trimită către o adaptare la locul de muncă pentru a reduce contactul și acolo.

Regulile sunt prevăzute, trebuie doar respectate. Dacă faci acest lucru, poți să găsești și momentul în care te duci la magazin nu neapărat la ora 17.55, poți să desemnezi ziua în care te duci, că nu vei merge în fiecare zi. a declarat Raed Arafat la DIGI 24.”