Vodafone: Decizia Speciala pentru Milioane de Clienti Romani

vodafone extindere

Vodafone continua sa isi bucure clientii din toata Romania cu surprize grozave la care multi dintre ei nu se prea asteptau, dar care vin sa completeze beneficiile pe care grupul de telecomunicatii le ofera. Mai exact, cei de la Vodafone au pentru clientii din toata Romania o oferta speciala care nu a disparut in ultimele saptamani, desi a fost anuntata de ceva vreme, ea permitandu-le oamenilor sa isi dubleze minutele si internetul pe care le pot folosi.

Vodafone are o oferta speciala pentru cartelele prepay pe care le vinde in Romania in momentul de fata, si le permite clientilor din Romania sa o activeze direct din aplicatia MyVodafone chiar acum. Multumita acestei oferte speciale clientii Vodafone pot sa-si dubleze internetul si minutele internationale pe care le pot folosi de pe telefoanele lor, si asta e o veste grozava care vine ca un beneficiu foarte mare pentru milioane dintre clienti.

Vodafone: Decizia Speciala pentru Milioane de Clienti Romani

Vodafone a lansat aceasta oferta speciala cu ceva timp in urma, iar ea inca este activa in momentul de fata, insa doar in cadrul aplicatiei MyVodafone, deci numai de acolo o puteti activa in momentul de fata. Cei de la Vodafone au incercat in ultima vreme sa convinga tot mai multi clienti din Romania sa foloseasca aplicatia sa pentru telefoane mobile, iar aceste oferte speciale reprezinta una dintre metodele de a convinge oamenii sa fie mai activi in cadrul ei.

Vodafone are o multitudine de oferte foarte bune in ultima vreme, iar asta pentru ca Telekom si DIGI Mobil se cam intrec in promotii proprii, astfel ca era nevoie sa vina cu un raspuns la ceea ce fac ceilalti. Separat de aceasta oferta, cei de la Vodafone mai au una care le permite romanilor sa activeze o cartela prepay cu beneficii de 8 euro la pret de doar 4 euro, aceasta fiind disponibila pentru preluare in oricare dintre locatiile sale, asa ca nu trebuie sa faceti prea multe pentru ea.

Vodafone incearca sa le ofere tuturor clientilor romani doar cele mai bune oferte din Romania, si intr-o buna masura reuseste sa isi indeplineasca aceste obiective benefice pentru clienti.