Kaufland: Anuntul Oficial, ce Ofera EXCLUSIV Azi Clientilor

Kaufland racorire

Kaufland continua si in weekend sa isi surprinda clientii din toata Romania, astfel ca a anuntat in mod oficial ce ofera exclusiv astazi pentru toata lumea in toate magazinele sale din tara noastra. Mai exact, cei de la Kaufland au luat decizia de a oferi exclusiv in cursul acestei zile reduceri la tot sortimentul de bere la sticla, marele lant de hypermarket-uri incercand sa ii surprinda pe toti clientii cu oferte grozave de care acestia sa se poata bucura in toate locatiile.

Kaufland a mai avut in trecut oferte speciale cu produse disponibile cu reduceri mari pentru clienti, dar exclusiv intr-o singura zi, asta pentru a impulsiona lumea sa cumpere tot ceea ce doreste cat mai rapid. In cursul acestei zile cei de la Kaufland le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a cumpara orice fel de sortiment de bere la sticla cu reducere de 30% fata de pretul normal de vanzare, ceea ce desigur ca este o veste grozava pentru multi romani.

Kaufland: Anuntul Oficial, ce Ofera EXCLUSIV Azi Clientilor

Kaufland a mai avut reduceri disponibile pentru bauturi si in trecut, inclusiv in cadrul unei asemenea promotii, doar ca acum vorbim despre ceva ce este oferit exclusiv pentru cei care au Kaufland Card. Oricine poate sa isi faca un card digital de la Kaufland, iar acesta poate fi folosit pentru cumparaturi realizate in oricare dintre magazinele din toata tara, si nu doar pentru oferte de acest gen, ci pentru o gama variata de alte oferte care sunt disponibile chiar acum in toata Romania.

Kaufland incearca sa convinga cat mai multi romani sa profite de ofertele care sunt disponibile pentru Kaufland Card in momentul de fata, si in oricare dintre locatii puteti face unul direct la biroul de informatii. Utilizarea Kaufland Card este posibila cu ajutorul aplicatiei disponibila pentru telefoanele iPhone si Android, acolo fiind listate si ofertele, inclusiv cele personalizate, de care toti clientii din tara pot profita in momentul de fata.

Kaufland are aceasta oferta disponibila exclusiv astazi in Romania, insa in zilele urmatoare ar putea anunta si altele, asa ca merita sa faceti un Kaufland Card pentru a profita de tot.