RCS & RDS: Milioane de Clienti Vizati de un Mesaj Special

RCS & RDS rovinieta

RCS & RDS isi anunta milioanele de clienti din toata Romania in legatura cu o veste grozava despre care toti ar trebui sa stie pentru ca vine ca o masura despre care probabil ca mai niciunul nu stia. Mai exact, cei de la RCS & RDS au anuntat in mod oficial faptul ca ai lor clienti se pot bucura de cele mai mici tarife pentru cumpararea rovinietei prin SMS in momentul de fata, iar aici vorbim doar despre cei care-i folosesc serviciile de telefonie mobila.

RCS & RDS are de ceva vreme implementat sistemul de plata a rovinietei prin SMS, astfel ca vorbim despre ceva ce nu e tocmai nou, insa compania spune ca ai sai clienti au parte de cele mai mici preturi. RCS & RDS are o pagina speciala pe website-ul sau in care ofera detalii cu privire la ceea ce inseamna plata rovinietei prin SMS de catre clientii sai din toata tara, si veti putea vedea acolo cum decurge intregul proces, si de ce preturile sunt mici.

RCS & RDS: Milioane de Clienti Vizati de un Mesaj Special

RCS & RDS spune ca oricare dintre clientii serviciilor sale de telefonie mobila vor putea trimite un SMS la numarul 7500 impreuna cu numarul de inmatriculare al masinii pentru a putea cumpara rovinieta. Avand in vedere ca preturile pentru rovinieta in Romania sunt standard, cei de la RCS & RDS probabil au cele mai mici comisioane puse peste tariful normal care trebuie platit pentru a putea circula in Romania in baza acestei taxe pentru drumuri.

RCS & RDS mai are si alte servicii bazate doar pe plata prin SMS, si a inceput sa le promoveze mai serios in ultima perioada, ceva ce trebuia sa se intample din moment ce pana acum nu a prea facut acest lucru. Promovarea acestui serviciu pe care cei de la RCS & RDS l-au implementat pentru clientii din Romania este o veste foarte buna, si asta deoarece toti clientii se pot bucura de o experienta mai buna pentru a plati rovinietele.

RCS & RDS are o sectiune speciala pe website-ul sau in care ofera detalii cu privire la toate serviciile pe care le ofera prin SMS, asa ca puteti gasi acolo toate detaliile necesare pentru a fi informati.