Banca Transilvania: Schimbarea Oficiala pentru Toti Clientii

Banca Transilvania simplificare

Banca Transilvania a anuntat in mod oficial o schimbare foarte importanta pe care a facut-o pentru toti clientii sai din toata Romania, si e vorba despre o modificare de care toti clientii se pot bucura. Mai exact, cei de la Banca Transilvania au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a transfera mult mai usor bani prin intermediul unui nou sistem numit AliasPay, acesta fiind implementat si de alte banci din tara, chiar din 2020.

Banca Transilvania a implementat acest nou sistem de transferuri de bani pentru ca el sa functioneze in tandem cu cel standard, ce permite transferarea de de bani folosind un cod IBAN. Sistemul AliasPay le permite clientilor Banca Transilvania sa isi creeze un Alias pe care-l pot folosi in locul lungului cont IBAN pentru a primi bani de la alte persoane care au deasemenea acces la acest sistem, totul fiind foarte mult simplificat in momentul de fata multumita lui.

Banca Transilvania: Schimbarea Oficiala pentru Toti Clientii

Banca Transilvania s-a gandit ca nu ar strica daca le-ar oferi clientilor sai din toata Romania posibilitatea de a transfera bani si printr-un asemenea tip de sistem, ceea ce desigur ca vine ca o veste grozava pentru toata lumea. Cei de la Banca Transilvania le permiteau clientilor sa foloseasca aplicatia BT Pay pentru a cere bani rapid de la alte persoane, dar sa si trimita bani in cateva secunde catre oricine altcineva, iar de acum totul este mult mai simplu.

Banca Transilvania ofera cu AliasPay un sistem similar celor care le permit clientilor unor banci sa trimita bani catre alte persoane folosind doar un numar de telefon, doar ca aici vorbim despre transferuri bancare intre banci. Folosind AliasPay veti putea trimite rapid bani catre clienti ai altor banci doar folosind acest sistem, astfel ca intre Banca Transilvania si acele banci totul va deveni mult mai simplu decat pana in momentul de fata.

Banca Transilvania ofera acest sistem nou de transferuri de bani pentru toti clientii din toata Romania, astfel ca daca vreti sa profitati de el, trebuie doar sa va uitati in aplicatia BT Pay pentru activare.