WhatsApp: TRUCUL Lansat in mod OFICIAL pe Toate Telefoanele

WhatsApp a anuntat in mod oficial un truc pe care l-a lansat pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, iata ce a dezvaluit acum.

WhatsApp expeditii

WhatsApp a anuntat in cursul zilei de ieri ce truc a lansat in mod oficial pentru telefoanele din intreaga lume, si vorbim despre o veste grozava care vine pentru utilizatorii din intreaga lume in momentul de fata. Cei de la WhatsApp prezinta mai jos faptul ca utilizatorii de telefoane din toata lumea au acum posibilitatea de a cauta stickere pe care sa le trimita catre oricare dintre persoanele cu care poarta conversatii, acest truc nefiind disponibil pana acum.

WhatsApp stie ca exista foarte multi romani care trimit in mod constant stickere catre alte persoane, astfel ca decizia de a oferi aceasta functie noua este una extrem de buna pentru toata lumea. WhatsApp simplifica extrem de mult trimiterea de stickere catre alte persoane din intreaga lume multumita acestei noi functii, si daca pana acum nu stiati cum sa faceti mai usor aceasta proecdura, ei bine mai jos aveti o demonstratie cu utilizarea sa.

WhatsApp: TRUCUL Lansat in mod OFICIAL pe Toate Telefoanele

WhatsApp implementeaza in mod constant functii noi pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, iar ceea ce vedem acum este o veste grozava care ar trebui sa bucure pe toata lumea. Trucul de mai jos poate fi folosit pentru a cauta oricare dintre stickerele din WhatsApp care sunt oferite pentru utilizatorii din intreaga lume in mod oficial prin intermediul platformei, dar separat mai puteti sa si importati alte stickere.

WhatsApp nu prea are obiceiul de a anunta trucuri de acest gen, sau functii care nu sunt extrem de importante, insa iata ca se mai intampla si surprize de acest gen pentru toata lumea, si e bine ca vedem asa ceva. WhatsApp pune accent foarte mare pe stickerele pe care le trimit oamenii catre telefoanele din intreaga lume, si e bine ca face acest lucru pentru ca ele ajuta la imbunatatirea conversatiilor cu toti oamenii, ceea ce e deasemenea grozav.

WhatsApp mai are si alte surprize grozave pregatite pentru utilizatorii de telefoane din intreaga lume, si in urmatoarele saptamani toate ar trebui sa fie dezvaluite in mod oficial pentru noi.