DIGI Mobil: Surpriza pentru Toti Clientii, ce Ofera GRATUIT

DIGI Mobil smartwatch

DIGI Mobil a anuntat o noua surpriza majora pentru toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre ceea ce primesc ei gratuit de la operatorul de telecomunicatii in aceasta perioada, oriunde in tara. Mai exact, cei de la DIGI Mobil au anuntat un nou parteneriat cu cei de la OPPO pentru lansarea unor noi modele de telefoane pentru clientii din Romania, iar la achizitia lor grupul de telecomunicatii le ofera gratuit clientilor si un cadou pentru ca au ales produse de la acest brand.

DIGI Mobil le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a cumpara din magazinul sau online telefoanele OPPO Reno5 5G si OPPO Reno5 LITE impreuna cu abonamente nelimitate dedicate. Pentru primul model de telefon cei de la DIGI Mobil ofera cadou un smartwatch OPPO Watch de 46 mm, in timp ce pentru al doilea este oferit cadou o bratara de fitness OPPO Band, astfel ca oricare dintre clienti se va putea bucura de beneficiile pe care le ofera aceste produse.

DIGI Mobil: Surpriza pentru Toti Clientii, ce Ofera GRATUIT

DIGI Mobil smartwatch oppo

DIGI Mobil vinde o varietate de telefoane mobile in toata Romania in momentul de fata, si daca sunteti cu adevarat interesati de ele, n-ar strica sa profitati de aceasta ocazie pentru a cumpara un model de la OPPO. Compania chinezeasca a crescut foarte mult in vanzari in ultimul an, iar asta din cauza faptului ca sanctiunile impuse de catre SUA impotriva Huawei au cam blocat activitatea companiei chinezesti, astfel ca DIGI Mobil poate avea acum si oferte de acest gen.

DIGI Mobil ofera pentru clientii din Romania posibilitatea de a cumpara oricare dintre cele doua telefoane mobile impreuna cu abonamentul Optim Nelimitat cu preutri care incep de la doar 3 euro pe luna. Vorbim despre preturi foarte mici cu plata in rate pentru aceste telefoane la DIGI Mobil, iar smartwatch-urile oferite cadou sunt un bonus grozav de care se vor putea bucura oricare dintre clientii din toata Romania fara probleme in acest moment.

DIGI Mobil are mai multe detalii despre aceasta oferta disponibile chiar acum in cadrul magazinului sau online din toata tara, asa ca profitati chiar acum de ea inainte sa dispara complet.