CEC Bank: ATENTIE! Anunt de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

CEC Bank a publicat un foarte important anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment.

CEC Bank verificare

CEC Bank surprinde cu un anunt de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre o veste grozava care ar trebui sa fie cunoscuta de catre toti cei care-i folosesc serviciile. Mai exact, cei de la CEC Bank au decis sa implementeze un sistem special care le permite clientilor sa vada in aplicatia de mobile banking a bancii inclusiv informatii despre conturile pe care le au la alte banci din Romania, o schimbare foarte interesanta.

CEC Bank a implementat ceva ce Banca Transilvania are disponibil de foarte multa vreme, aplicatia BT Pay oferind inca din 2020 optiunea de a vedea informatii despre banii din conturile de la alte banci. Cei de la CEC Bank au decis intr-un final ca aceasta ar trebui sa fie o prioritate inclusiv pentru aplicatia sa de mobile banking, astfel ca ai sai clienti au deasemenea optiunea de a beneficia de fix acelasi lucru in momentul de fata in Romania.

CEC Bank: ATENTIE! Anunt de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

CEC Bank spune ca incepand de acum clientii sai pot vedea nu doar banii pe care-i au in conturile de la alte 9 banci din Romania, ci si tranzactiile care au fost efectuate in cazul acestora. Vorbim despre un parteneriat dintre CEC Bank si BT, BCR, Raiffeisen, BRD, Unicredit, ING, Libra Bank, Alpha Bank, Revolut, ultima institutie financiar bancara fiind o surpriza pentru ca nu vorbim despre o entitate care sa fie prezenta fizic pe piata din Romania in vreun fel.

CEC Bank s-a modernizat extrem de mult in ultimii ani, si ajunge sa ofere pentru clientii sai servicii digitale care nu exista la multe alte banci, inclusiv cele cu care are parteneriate pentru acest sistem. Aceasta este o surpriza foarte interesanta pentru clientii celor de la CEC Bank, si e o veste excelenta ceea ce vedem acum pentru toti clientii din Romania, iar asta pentru ca ei se vor putea bucura de ceva ce probabil nu sperau sa aiba prea curand.

CEC Bank are implementata aceasta schimbare majora in aplicatiile sale pentru iPhone si Android deja, iar pe website-ul sau gasiti informatii suplimentare cu privire la ceea ce ar trebui sa stiti.