WhatsApp: Marele SECRET care a Surprins foarte Multa Lume

WhatsApp recuperare

WhatsApp are un foarte mare secret care incepe sa devina tot mai clar pentru foarte multa lume, compania incercand sa faca totul fara a dezvalui foarte clar ceea ce se intampla, insa multa lume incepe sa inteleaga realitatea. Dupa ce WhatsApp a trecut prin uriasul scandal privind noii termeni si conditii impusi pentru utilizarea platformei sale de mesagerie, iata ca acum vedem cum compania lanseaza tot mai multe functii noi, sau pregateste lansarea altora.

WhatsApp pare sa fie intr-un maraton al schimbarii pana in data de 15 mai, cand ar trebui sa fie impusi noii termeni si conditii de utilizare pentru platforma de mesagerie, si asta surprinde multa lume. Compania a anuntat chiar zilele trecute lansarea unui nou sistem de cautari pentru stickere prin platforma sa, insa fara sa spuna WhatsApp a lansat si un sistem care permite importarea de stickere in cadrul conversatiilor pe care le trimitem catre oameni.

WhatsApp: Marele SECRET care a Surprins foarte Multa Lume

WhatsApp lanseaza intr-un oarecare mare secret si la multe alte schimbari pentru miliardele de telefoane din intreaga lume, si totul fara sa se aduca in atentia oamenilor marea schimbare din 15 mai. De la sistemul de interconectare a mai multor dispozitive la acelasi cont WhatsApp, care este acum oferit in mod public pentru unii dintre utilizatori, si pana la diverse alte schimbari mai mici, in urmatoarele saptamani sunt pregatite foarte multe noutati majore pentru toata lumea.

WhatsApp vrea sa le ofere oamenilor mai multe motive sa nu renunte la platforma sa, decat sa renunte, asa cum au facut-o in perioada in care scandalul privind schimbarile sale era intens discutat. Acum WhatsApp incearca sa se asigure de faptul ca un numar cat mai mic de oameni pleaca din platforma sa catre cele concurente, sau ca oamenii nu vor mai pleca deloc, dar e greu sa se asigure de acest lucru pentru ca multe schimbari nu sunt majore.

WhatsApp ajunge din urma alte platforme din foarte multe puncte de vedere, deci nu are cum sa se laude cu prea multe pentru ca in realitate doar aduce in platforma ceea ce am vazut deja la altii.