Anunt al lui Raed Arafat privind Noi Restrictii pentru Romania

Anunt Raed Arafat Noi Restrictii dure

Raed Arafat a facut astazi un nou anunt foarte important cu privire la eventuala impunere a unor noi masuri de restrictie in Romania, si daca va temeati ca vor fi impuse masuri mai dure, ei bine acest lucru nu se va intampla, conform sefului DSU.

Raed Arafa spune ca nu vom vedea restrictii mai dure prea curand in Romania, si ca daca lumea se vaccineaza in numar foarte mare, atunci actualele restrictii vor deveni istorie, ceea ce pana la urma este o veste grozava pentru noi toti.

“Din această cauză s-au luat unele măsuri, care nu diferă de măsurile din alte țări, ba chiar sunt mai ușoare, și care permit să controlăm situația cât de cât până când vaccinarea merge mai departe. Noi acum mergem pe ideea că încercăm să controlăm situația, dar trebuie să continue campania de vaccinare.

Dacă ea merge bine, oamenii se vaccinează, vor veni și câteva milioane de doze în următoarea perioadă, poate aceste restricții vor începe să devină istorie pentru noi, să revenim încet încet la normalitate. Dar pentru asta campania de vaccinare trebuie să meargă bine și în paralel să respectăm măsurile, măcar în următoarea perioadă, să nu avem impactul care este în sectorul sanitar.”