DACIA Duster 2021: Anunt Oficial, Cand va avea Loc Lansarea

DACIA Duster 2021 este in centrul unui anunt oficial, iata cand va avea loc lansarea noilor masini, si ce trebuie sa stie romanii in legatura cu ele.

DACIA Duster 2021 oficializare

DACIA Duster 2021 este urmatorul model de SUV pe care DACIA il va lansa pentru clientii din Romania, dar si din alte zone din Europa, noua masina fiind aproape gata pentru a fi pusa in vanzare. Conform noului director al DACIA, Mihai Bordeanu, DACIA Duster 2021 va fi lansat in mod oficial in cursul acestui an, chiar daca e posibil ca vanzarile efective sa inceapa anul viitor, asa cum s-a intamplat si cu DACIA Logan 3, anuntata in 2020, si lansata in 2021.

DACIA Duster 2021 va veni cu o cutie automata, conform directorului DACIA, ceea ce inseamna ca romanii vor avea parte de noi experiente, insa nu e vorba despre cutia CVT din DACIA Logan 3. In aceeasi masura, DACIA Duster 2021 urmeaza sa vina si cu alte cateva dotari noi pentru a se diferentia de modelul actual, insa platforma va ramane aceeasi, de generatie a 2-a, si e improbabil sa existe schimbari majore pentru aspectul masinii acum.

DACIA Duster 2021: Anunt Oficial, Cand va avea Loc Lansarea

DACIA Duster 2021 ar putea fi lansata cu sistemul Media Control de catre producatorul roman, acesta facilitand interconectarea telefoanelor pentru a beneficia de o experienta noua de navigare ghidata, si nu numai. Separat de acestea, e posibil sa vedem ceea ce a fost implementat deja la alte modele DACIA Duster care sunt vandute in alte tari de pe glob, astfel ca DACIA Duster 2021 ar trebui sa semene mai mult cu acelea, daca nu au fost luate alte decizii in privinta productiei.

DACIA Duster 2021 nu a avut dezvaluite schimarile majore prin care va trece, cei de la DACIA preferand sa spuna doar ca modelul nou e aproape gata de lansare, si ca va avea o cutie automata. Trebuie totusi luat in calcul faptul ca DACIA Duster 2021 ar putea fi ultimul cu tractiune integrala, iar asta pentru ca modelele viitoare, facute pe platforma CMF-B nu ar urma sa fie oferite si cu tractiune integrala, ci doar cu tractiune 2×4, pentru a reduce costurile de productie.

DACIA Duster 2021 ar putea fi anuntat in toamna anului acesta, insa ramane sa vedem ce anume vor mai decide cei de la DACIA, si daca nu cumva lansarea va fi grabita de catre companie.