Netflix: Grozava Veste Oficiala privind o Lansare Importanta

Netflix sperante

Netflix a facut astazi in mod oficial un anunt pe care unii dintre utilizatorii platformei il asteptau de foarte multa vreme, si cu aceasta ocazie foarte multi vor sti cand anume trebuie sa astepte reaparitia lui Lucifer. Cei de la Netflix au anuntat in mod oficial faptul ca pe data de 28 mai vor lansa partea a doua a sezonului al cincilea al serialului Lucifer, astfel ca toata lumea stie acum cand urmeaza sa vada finalul unui serial destul de popular.

Netflix a preluat serialul Lucifer in momentul in care era pe punctul de a fi scos din productie, iar in cadrul platformei popularitatea sa a crescut exponential, ca o surpriza pentru cam toata lumea. Partea intai a sezonului 5 al serialului Lucifer a avut parte de cifre impresionante de vizualizari, cei de la Netflix dand indirect de inteles ca ar putea exista si un sezon 6 daca oamenii vor urmari in numar foarte mare ceea ce se intampla in cadrul sau.

Netflix: Grozava Veste Oficiala privind o Lansare Importanta

Netflix a anuntat astazi oficial data de debut al ultimei parti din sezonul 5 al serialului Lucifer, si teoretic ultima, insa n-ar fi exclus sa avem parte si de surprize bune de la compania americana. Netflix a fost intotdeauna in cautare de seriale interesante, iar ceea ce vedem cu Lucifer este o noua dovada a faptului ca platforma are putea de a “readuce la viata” chiar si unele productii care sunt aproape de a fi anulate din lipsa de popularitate.

Netflix ar putea face un anunt surpriza pe 28 mai, sau 29 mai, si ar putea spune ca un al saselea sezon al serialului va fi lansat, insa ramane de vazut exact ce anume urmeaza sa se intample in final. Chiar daca nu va exista un sezon 6 pentru Lucifer pe Netflix, macar vom avea parte de un final pe masura pentru sezonul al cincilea, adica exact ceea ce isi doreste oricine cand vine vorba despre un serial foarte popular.

Netflix mai are pregatite si foarte multe alte creatii grozave pentru abonatii din intreaga lume, astfel ca ramane sa vedem in ce masura vom avea parte de ceea ce ne asteptam de fapt.