Orange: Anuntul Oficial care Loveste Direct in DIGI Mobil

orange reper

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, peste 10 milioane de romani folosindu-i serviciile in toata tara, iar recent un atac serios la DIGI Mobil a fost lansat. Mai exact, cei de la Orange au anuntat ca au fost certificati ca avand cea mai extinsa si mai performanta retea mobila 5G din Romania, depasindu-i pe cei de la DIGI Mobil in ceea ce priveste acoperirea, si asta dupa un an in care RCS & RDS n-a mai investit in 5G.

Orange se lauda cu aceasta certificare obtinuta la finalul anului 2020 in urma unui audit facut in tara noastra de catre o companie specializata in asemenea tipuri de verificari, si situatia este una foarte interesanta. Cei de la Orange au investit foarte mult in extinderea retelei 5G in Romania, avand statii 5G in doua localitati in plus fata de cei de la DIGI Mobil, insa marele avantaj este dat de faptul ca ofera viteze de navigare pe internet care sunt net superioare.

Orange: Anuntul Oficial care Loveste Direct in DIGI Mobil

orange reper 5g

Orange ofera prin reteaua sa 5G viteze de navigare pe internet care ajung pana la 1.2 Gbps, in timp ce DIGI Mobil ofera undeva pe la jumatate prin intermediul statiilor sale 5G din toata tara. Diferentele sunt foarte mari intre cei doi operatori de telecomunicatii, insa asta n-ar trebui sa fie o surpriza foarte mare, cei de la Orange avand mai multi bani de investit in reteaua 5G decat DIGI Mobil, asa ca vedem si rezultatele acestor bani alocati pentru infrastructura.

Orange este singurul operator de telecomunicatii care asigura acoperire 5G in proportie de 100% pentru Bucuresti, iar asta desi Vodafone a lansat primul o retea 5G in capitala, iar cei de la DIGI Mobil i-au urmat. Orange nu s-a grabit cu lansarea unei retele 5G, fiind al treilea mare operator care a facut asta, insa a investit mai mult decat ceilalti, astfel ca acum a ajuns sa aiba cea mai buna infrastructura de acest gen din tara noastra, o realizare majora.

Orange va investi in continuare in reteaua sa 5G din Romania, asa ca ramane doar sa vedem cum vor reactiona si operatorii concurenti in aceasta batalie constanta data intre ei.