Atentionare privind FAN Courier pentru Milioane de Romani

Atentionare FAN Courier atac

FAN Courier este una dintre cele mai mari firme de curierat din Romania, cu milioane peste milioane de colete livrate anual in toata tara, insa din pacate vorbim si despre o companie a carui renume este folosit in atacuri de tip phishing de catre entitati necunoscute.

FAN Courier este in centrul unui asemenea atac acum, si mai jos puteti vedea ce fel de email-uri sunt trimise in momentul de fata catre oameni din Romania, ele parand sa fie de la companie, dar avand drept expeditor un server care cazduieste un domeniu spaniol, ce nu are legatura cu compania de curierat.

FAN Courier a avut brand-ul folosit intr-o varietate de atacuri de tip phishing, iar cel de astazi foloseste o imagine de tip PNG, cel mai probabil malitioasa, pentru a infecta calculatoarele oamenilor, iar de aici va puteti imagina si singuri ce se poate intampla.

FAN Courier nu trimite email-uri de acest gen in mod nesolicitat, si nu ar trebui vreodata sa descarcati si sa accesati aceste atasamente in calculatoarele voastre pentru ca exista un foarte mare risc sa va infectati PC-urile din cauza lor.

Atentionare FAN Courier atac phishing