Kaufland: Anuntul Oficial foarte Important pentru Romania

Kaufland instruire

Kaufland a facut astazi un anunt oficial care ne arata cat de implicata este compania in ajutarea Romaniei si a romanilor, ea luand decizia de a face o noua investitie majora pentru tara noastra. Cei de la Kaufland au prezentat, impreuna cu Departamentul pentru Situatii de Urgenta, un centru mobil de instruire a populatiei pentru raspuns la situatii de urgenta, ceva ce are menirea de a-i ajuta pe oameni sa invete mai usor cum sa reactioneze in situatii de urgenta.

Kaufland a investit in acest centru mobil si l-a donat catre Fundatia pentru SMURD, menirea sa fiind de a ii ajuta pe romani sa invete cum sa reactioneze in situatiile de urgenta cu care se confrunta. Puteti vedea mai jos cateva imagini din interiorul acestui centru mobil, si va puteti face o idee cu privire la ceea ce vor invata oamenii care ajung sa fie instruiti in interiorul sau, ideea in sine fiind una excelenta pentru ca e nevoie de asemenea proiecte.

Kaufland: Anuntul Oficial foarte Important pentru Romania

Kaufland a investit intr-un centru mobil digitalizat care ii ajuta pe oameni sa experimenteze diverse situatii de urgenta intr-o casa, si sa invete cum sa reactioneze pentru a indeparta pericolul fara a-si pune serios viata in pericol. Dupa cum puteti vedea scris si pe masina, in interiorul sau ar trebui sa fie simulate situatii de urgenta privind cutremurele, incendiile, si nu doar atat, cei de la Kaufland intentionand sa-l plimbe prin tara pentru a organiza sesiuni de pregatire cu romanii.

Kaufland vine cu aceasta initiativa dupa ce a facut donatii pentru SMURD si in perioada starii de urgenta, dar si in mai tot anul 2020, cand a fost mare nevoie de echipamente de protectie in Romania. Acum vedem din nou cat de mult se gandeste Kaufland la romanii din toata tara, acest centru mobil de instruire pentru situatii de urgenta urmand a ajuta multi oameni sa se pregateasca pentru a face fata cu calm si luciditate in situatiile dificile pe car ele intampina.

Kaufland nu a spus cat de mare a fost investitia in acest centru mobil de instruire pentru situatii de urgenta, nici ce program va avea pentru vizitarea diverselor localitati din tara, asa ca ramane sa vedem ce va face.