BANCA Transilvania: Mesaj Oficial, Recomandare catre Clienti

BANCA Transilvania riguros

BANCA Transilvania, una dintre cele mai importante si mai mari banci din Romania, a publicat un mesaj important care contine si o recomandare pentru toti clientii sai din toata tara. In aceasta perioada in care pandemia de Coronavirus ne impune sa fim tot mai precauti, cei de la BANCA Transilvania vin cu o recomandare care are legatura cu platile online, un segment in care bancile au facut schimbari importante la inceput de an 2021.

BANCA Transilvania le recomanda tuturor clientilor din Romania sa foloseasca aplicatia BT Pay pentru telefoanele mobile pentru a autoriza platile online foarte rapid folosind autentificarea biometrica. BANCA Transilvania spune ca utilizarea BT Pay pentru autorizarea platilor mobile scuteste oamenii de la a folosi si tine minte parole complicate, astfel ca utilizarea sistemelor de autentificare biometrica face totul mult mai simplu.

BANCA Transilvania: Mesaj Oficial, Recomandare catre Clienti

BANCA Transilvania spune ca aplicatia BT Pay le trimite clientilor sai o notificare in momentul in care  trebuie autorizata o plata online, accesarea ei permitand autentificarea rapida pentru a face respectiva plata. Acest sistem simplifica foarte mult bataile de cap aduse de catre noua metoda de a autoriza platile online in Romania incepand cu anul 2021, insa BANCA Transilvania nu este singura banca la care vedem implementat un asemenea tip de sistem.

BANCA Transilvania nu impune autorizarea in acest mod pentru chiar toate platile, la fel cum nici alte banci nu fac asta, ci doar pentru anumite tipuri de plati realizate de catre clientii din toata tara. Acele plati catre comercianti care au mai fost facute in trecut, care sunt considerati de incredere, sau la care se plateste o valoare mica, nu vor fi supuse autorizarii intr-un asemenea mod, astfel ca nu in toate situatiile trebuie sa respectam acest sistem riguros.

BANCA Transilvania a venit de-a lungul timpului cu o varietate de recomandari pentru clientii din Romania in ideea de a ii ajuta sa aiba parte de cea mai buna experienta chiar si cand vine vorba despre problemele de acest gen.