Kaufland: Noul Catalog cu Surprize in Magazinele din Romania

kaufland fresh

Kaufland a publicat un nou catalog cu produsele care vor beneficia de promotii bune in hypermarket-urile sale din toata Romania in perioada urmatoare, iar in baza lui va puteti face o idee cu privire la ofertele foarte bune. Cei de la Kaufland au publicat noul catalog de produse care dezvaluie reducerile care vor fi disponibile incepand cu data de 7 aprilie in Romania, deci abia de saptamana viitoare veti putea cumpara tot ceea ce vedeti mai jos, la preturile de acolo.

Kaufland publica in mod regulat in avans cataloagele de promotii care sunt oferite pentru clientii din toata Romania in hypermarket-urile deschise, iar asa toata lumea afla in avans la ce sa se astepte. Ofertele pe care Kaufland le are pentru clienti sunt schimbate in mod regulat pentru a atrage si mai multa lume catre reducerile bune, iar dupa cum puteti vedea, vorbim in general despre produse alimentare in oferta, majoritatea fiind foarte populare.

Kaufland: Noul Catalog cu Surprize in Magazinele din Romania

Kaufland fresh paste

Kaufland are o serie de oferte speciale disponibile in cursul zilelor de luni si marti, asa cum se intampla in fiecare saptamana, acestea fiind oferite doar timp de 2 zile pentru a impulsiona oamenii sa le cumpere atunci. Restul ofertelor din catalogul de pe website-ul Kaufland sunt disponibile incepand cu data de 7 aprilie, pentru 6 zile, dupa care o intreaga noua oferta va fi anuntata de catre lantul de hypermarket-uri pentru clientii din toata tara.

Kaufland are multe dintre ofertele din catalogul sau disponibile doar cu un card digital numita Kaufland Card, acesta putand fi facut la birourile de informatii din oricare dintre hypermarket-urile sale. Separat de ofertele din aceste cataloage, clientii Kaufland care aleg sa faca un Kaufland Card se bucura si de oferte care sunt disponibile in cadrul aplicatiei pe care lantul de hypermarket-uri o are, o sectiune speciala afisand si oferte personalizate pentru toti dintre ei.

Kaufland va mai anunta, cel mai probabil, si alte oferte in cursul saptamanii urmatoare, inclusiv cele zilnice pentur anumite categorii de produse care se bucura de reducere mare timp de o singura zi.