Mastile NU au ASCUNSI Viermi sau Nanoroboti in Interiorul Lor (VIDEO)

Internetul este facinant, atat de fascinant incat un clip video complet incredibil a devenit viral, dar din pacate el nu prezinta ceva comic, ceva bun pentru omenire, ci un “experiment” care ar arata ca in mastile de protectie s-ar ascunde viermi, sau “nanotehnologii”.

Cristian Presura, fizian roman cunoscut, a facut un experiment real in care ne arata ca atunci cand folosesti un microscop, si mergi mai departe de teoriile conspirationiste rupte de realitate, descoperi ca in interiorul mastilor se gasesc fibre textile, la fel ca in oricare alte obiecte textile.

Clipul video de mai sus ne arata ca mastile au fibre textile in interior, la fel ca oricare alte obiecte de imbracaminte, si ca nu se ascund viermi, nanoroboti, sau cine stie ce altceva prin ele, decat daca vrei sa convingi lumea sa se imbolnaveasca cu buna stiinta refuzand sa poarte masca.

Problema cea mai mare cu clipurile video precum cel de la care a pornit toata discutia privind viermii din masti sta in faptul ca mintile obosite dupa un an de pandemie vor crede orice.