Android: Decizia Surprinzatoare pentru Milioane de Telefoane

Android intaietate

Android este cel mai folosit sistem de operare pentru telefoane mobile din toata lumea in momentul de fata, lucru pe care mai mult ca sigur foarte multi dintre voi il stiti deja, cei de la Google imbunatatindu-l in mod constant. Recent compania Google a lansat o serie noua de actualizari pentru telefoanele cu sistem de operare Android, mai exact cele de securitate pentru luna aprilie, insa in mod surprinzator ele au ajuns mai repede pe telefoanele Samsung in loc de Google.

Android are in mod obisnuit lansate actualizarile lunare initial pe telefoanele Pixel ale celor de la Google, si mai apoi pe cele ale altor producatori, insa acum Samsung a grabit in mod surprinzator lucrurile. O serie de telefoane Samsung au deja disponibil pentru instalare update-ul care rezolva diverse probleme de securitate pentru Android, in timp ce in cazul telefoanelor Pixel de la Google inca mai e nevoie de putina asteptare pentru ca actualizarea sa fie oferita.

Android: Decizia Surprinzatoare pentru Milioane de Telefoane

Android va avea aceasta actualizare pusa in distributie pentru telefoanele Pixel ale Google abia de maine, 5 aprilie, astfel ca intre timp doar cei de la Samsung distribuie schimbarea pentru toti clientii. Android are in mod constant lansate actualizari de catre cei de la Google, insa producatorii de telefoane sunt cei care decid cum le distribuie pentru toata lumea, astfel ca nu toate ajung chiar atat de rapid la utilizatori dupa ce sunt oferite in mod oficial.

Android are in vasta majoritate a cazurilor distribuite actualizarile importante mai greu de catre Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO, Vivo, etc, decat de catre Google, astfel ca situatia de acum e una inedita. Chiar si asa, e important sa instalati in telefoanele voastre toate actualizarile de securitate pe care vi le ofera producatorii pentru telefoanele Android deoarece ele va pot ajuta sa va tineti telefoanele in siguranta, dar sa va si bucurati de functii noi.

Android va mai avea lansate actualizari importante si in saptamanile urmatoare asa ca uitati-va cu atentie in meniurile telefoanelor in care acestea sunt disponibile pentru toata lumea.