WhatsApp: Cum Accesezi Noile Functii SECRETE Inaintea Altora

WhatsApp avans

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din toata lumea, si stiti deja asta de foarte muilta vreme, insa ceea ce foarte multa lume nu stie este cum poate afla in avans schimbarile secrete ale aplicatiei. Mai exact, vorbim despre acele functii noi care sunt implementate si testate de catre cei de la WhatsApp inainte de a fi lansate in mod oficial pentru toata lumea, compania avand un program special de testare a tuturor schimbarilor majore ce sunt oferite.

WhatsApp le permite oricaror utilizatori de telefoane iPhone si Android sa se inscrie pentru a testa versiunile beta ale aplicatiei sale, insa doar daca este loc disponibil pentru a face acest lucru. Foarte putina lume stie cum poate ajunge sa se inscrie in programul beta de testare al WhatsApp, iar asta pentru ca acest program nu e tocmai promovat extrem de intens de catre companie, si oricum se elibereaza destul de greu locuri pentru a incepe testarea prin el.

WhatsApp: Cum Accesezi Noile Functii SECRETE Inaintea Altora

WhatsApp le permite utilizatorilor de telefoane Android sa se inscrie in aceasta pagina pentru a testa versiunile beta ale aplicatiei, in timp ce utilizatorii de telefoane iPhone se pot inscrie in aceasta pagina. In ambele cazuri vorbim despre programe care sunt deocamdata “pline”, iar singura situatie in care puteti ajunge sa testati versiunile noi este cea in care se elibereaza un loc, adica o persoana renunta sa mai participe la programul de testare al WhatsApp.

WhatsApp nu anunta in mod public atunci cand se intampla asta, deci trebuie sa incercati in mod constant sa va inscrieti pentru a avea norocul de a prinde un moment in care se elibereaza un loc in platforma. Avand in vedere interesul foarte mare vis-a-vis de testarea in platforma, locurile sunt destul de “vanate” de catre oameni, asa ca extrem de greu se gaseste vreun loc liber, deci ramane sa vedeti daca veti reusi vreodata sa va bucurati de inscriere.

WhatsApp include in versiunile beta ale aplicatiilor sale toate functiile noi pe care le lanseaza pentru utilizatorii globali, dar numai dupa ce le testeaza pentru a vedea ca pot fi oferite oficial.