Orange: Decizie pentru Clienti, ce este Gratuit o Saptamana

orange ocupatie

Orange a anuntat in mod oficial o decizie foarte buna pentru milioane de clienti din toata tara, una despre care toata lumea ar trebui sa stie pentru ca este benefica pentru ea in momentul de fata. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de o saptamana gratuita de acces in cadrul aplicatiei Orange Games pentru a putea juca oricare dintre jocurile pe care le considera interesante acolo.

Orange, cu detalii in aceasta pagina, a creat aplicatia Orange Games pentru a le oferi romanilor acces la o platforma de jocuri pentru telefoane care este lipsita de reclame, in-app purchase-uri, sau orice ar putea strica experienta de joc. Orange ofera aceasta aplicatie pentru telefoane de foarte multa vreme, insa in perioada pandemiei de Coronavirus a inceput sa o promoveze mai intens pentru a le oferi oamenilor ocupatie cand stau in case, impreuna cu acces gratuit.

Orange: Decizie pentru Clienti, ce este Gratuit o Saptamana

Orange ofera aceasta aplicatie cu un abonament lunar de 1.18 euro, insa prima saptamana de acces este gratuita, in trecut operatorul oferind chiar si peste o luna de acces gratuit. Lucrurile s-au schimbat intre timp pentru cei de la Orange, astfel ca acum doar o saptamana de acces este disponibila gratuit, insa chiar si asa, vorbim despre o solutie excelenta pentru cei care au copii si vor sa ii tina ocupati in aceasta perioada, dar nu stiau cu ce.

Orange prezinta mai sus unul dintre jocurile care sunt disponibile in cadrul aplicatiei sale, Tom & Jerry Mous eMaze fiind promovat de catre operator, dar veti gasi acolo si multe alte titluri interesante. Orange stie foarte bine cat de mare este interesul romanilor pentru titlurile de acest gen, astfel ca daca doreati sa gasiti jocuri noi cu care sa va ocupati timpul, atunci solutia oferita de catre operator ar putea fi exact ceea ce aveati nevoie acum.

Orange e singurul operator de telecomunicatii din Romania, din cate stiu eu, care are o asemenea aplicatie disponibila pentru toti clientii care sunt dornici sa profite de un asemenea sistem acum.