WhatsApp: Noua Schimbare Facuta in SECRET pentru Telefoane

WhatsApp marime

WhatsApp continua sa fie modificata in secret de catre compania care a dezvoltat aplicatia de mesagerie, astfel ca acum vorbim despre o noua schimbare despre care nimeni nu a stiut pana astazi. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca aplicatia WhatsApp a fost modificata de catre compania dezvoltatoare pentru a include un nou mod de a afisa previzualizari pentru pozele pe care utilizatorii de telefoane iPhone le trimit, si le primesc.

WhatsApp are aceasta modificare facuta in versiunile beta ale aplicatiei pentru iPhone, cel putin deocamdata, insa este destul de probabil ca ea sa fie oferita inclusiv pe telefoanele Android. In general toate aceste modificari ajung in iPhone si Android la distante diferite de timp, astfel ca nu e neobisnuit sa vedem aceasta schimbare intai in iOS, si abia mai apoi pe Android, dar e cat se poate de clar faptul ca ea va fi oferita in ambele sisteme de operare.

WhatsApp: Noua Schimbare Facuta in SECRET pentru Telefoane

WhatsApp marime previzualizare poze

WhatsApp vrea sa ii ajute pe utilizatori sa vada mai clar pozele care le sunt trimise chiar inainte ca ele sa fie deschise, si schimbarea in sine este interesanta, chiar daca nu 100% utila pentru chiar toata lumea. In ciuda acestui lucru, cei de la WhatsApp vor sa le ofere utilizatorilor din toata lumea posibilitatea de a se bucura de o experienta mult mai buna cand vine vorba despre vizualizarea de poze in interfata de conversatii, si cam reusesc sa faca asta.

WhatsApp stie destul de bine ce ar vrea utilizatorii sai sa vada in interfata conversatiilor, dar asta nu inseamna ca nu e posibil deasemenea sa vedem si alte modificari facute de catre companie pentru interfata. Ceea ce vedem acum este oferit in versiune beta de catre cei de la WhatsApp petnru toata lumea, asa ca oricand pot fi facute si modificari pentru acest sistem, dar totul depinde de felul in care oamenii care testeaza aplicatia vor aprecia, sau nu, aceste noutati.

WhatsApp va lansa aceste schimbari abia in momentul in care ele vor fi considerate ca fiind 100% pregatite pentru a fi oferite, indiferent de cat timp va fi nevoie pentru ca acest lucru sa se intample.