GMAIL: Cum Activezi Functia Chat Acum pe iPhone si Android

GMAIL chat

GMAIL este cea mai mare platforma de email din lume, cu peste 1 miliard de utilizatori activi in momentul de fata, si in continua crestere, iar in cazul in care nu stiati, exista pentru ea inclusiv aplicatii pentru telefoanele iPhone si Android, iar in cazul ambelor dintre ele exista o noutate interesanta.

GMAIL a implementat in aceste aplicatii o noua functionalitate, mai exact posibilitatea de a accesa platforma de chat pe care compania americana Google o ofera pentru toti utilizatorii, aceasta putand fi activata de catre utilizatorii de telefoane iPhone si Android.

GMAIL nu are activa in mod predefinit aceasta functionalitate in cadrul aplicatiei pentru telefoanele iPhone si Android, astfel ca trebuie sa intrati in meniul de setari al contului vostru pentru a o activa in mod manual, ceva ce poate fi facut foarte usor.

GMAIL permite administrarea setarilor contului prin sectiunea de setari, acolo fiind disponibila o sectiune numita Chat, in care trebuie sa intrati si sa activati folosirea sa prin cererea de acces la versiunea beta, iar apoi puteti discuta cu oricare dintre prietenii vostri prin sistem.

GMAIL chat iphone android

GMAIL a inceput sa puna accent tot mai mare pe aceasta platforma de chat in contextul in care foarte multi oameni sunt activi pe tot mai multe platforme de mesagerie din cauza pandemiei de Coronavirus, deci se asteapta si ca popularitatea sa sa creasca substantial.