BANCA Transilvania: Anunt Special, ce Ofera Unic in Romania

BANCA Transilvania exercitii

BANCA Transilvania a publicat astazi un nou anunt oficial care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca ofera ceva unic pentru tara noastra in momentul de fata. V-am mai vorbit in trecut despre faptul ca la BANCA Transilvania exista singurul beneficiu special pentru clientii care au grija de conditia lor fizica, iar asta pentru ca banca ofera optiunea de a interconecta bratarile de fitness cu aplicatia sa BT Pay pentru premii speciale.

BANCA Transilvania readuce in discutie acest aspect cu ocazia zilei mondiale a sanatatii, si le recomanda clientilor sa faca se mentina in miscare pentru a putea beneficia premiile care sunt disponibile in aplicatia BT Pay. Vorbim despre premii speciale bazate pe cat de multe exercitii fizice facem, cei de la BANCA Transilvania spunand ca informatiile despre sesiunile de exercitii facute cu monitorizare prin Apple Health, sau Google Fit, fiind sincronizate in BT Pay.

BANCA Transilvania: Anunt Special, ce Ofera Unic in Romania

BANCA Transilvania spune ca in aplicatia BT Pay sunt disponibile si informatii cu privire la felul in care sunt cuantificate sesiunile de exercitii pentru a putea beneficia de premiile care sunt disponibile acolo. Asta inseamna ca trebuie sa va sincronizati datele cu BT Pay inainte de a putea afla ce fel de premii vor fi disponibile, si desigur ca mai mult timp petrecut avand grija de voi si de sanatatea voastra va poate aduce premii mult mai bune de la banca.

BANCA Transilvania a lansat acest beneficiu major cu foarte mult timp in urma, si desi ne aduce aminte de el cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii, ramane in continuare singura banca de la care vedem asa ceva. Nu este exclus ca in viitorul foarte apropiat sa nu fie oferit ceva similar de la vreo alta banca in afara de BANCA Transilvania, iar asta pentru ca la celelalte vedem alte strategii de premiere a clientilor, separat de sustinerea exercitiilor fizice.

BANCA Transilvania mai are si cateva surprize separate disponibile in cadrul website-ului sau, asa ca ar fi bine sa va uitati acolo pentru tot ceea ce puteti primi ca bonus de la banca acum.