Carrefour: Anuntul Oficial, Ofera 500 LEI Gratuit Clientilor

Carrefour bani

Carrefour are noi surprize grozave pentru clientii sai din toata Romania in momentul de fata, si vorbim despre vesti extrem de bune despre care oricine ar trebui sa stie chiar acum pentru ca e benefic pentru ei. Mai exact, cei de la Carrefour au dezvaluit cati bani pot primi gratuit clientii din toata Romania in momentul de fata daca aleg sa profite de o promotie speciala pe care lantul de hypermarket-uri o desfasoara prin reteaua de socializare Instagram.

Carrefour desfasoara un concurs special pentru clientii din toata Romania, si ofera gratuit un voucher in valoare de 500 de LEI, plus o boxa wireless JBL Pulse 4, dar trebuie sa fiti foarte norocosi pentru a le castiga. Acest concurs al celor de la Carrefour se desfasoara pe mai multe conturi de pe reteaua de socializare Instagram, astfel ca va trebui sa fiti atenti la ceea ce spun persoanele care fac parte din aceasta promotie pentru a beneficia de ofertele grozave.

Carrefour: Anuntul Oficial, Ofera 500 LEI Gratuit Clientilor

Carrefour desfasoara acest concurs ca parte a campaniei #sepune, una prin care incearca sa ii ajute pe romani sa se schimbe in bine pentru a proteja natura, si implicit pe ei insisi. Inclusiv in aplicatia celor de la Carrefour exista o sectiune speciala dedicata campaniei Act for Good, iar aceasta ar trebui sa fie foarte serios avuta in vedere de catre toti cei care vor sa faca bine, dar in acelasi timp sa se bucure si de promotiile speciale care sunt oferite.

Carrefour are deasemenea si alte promotii disponibile in cadrul website-ului sau, separat de acest concurs prin care ofera voucherul de 500 de LEI in mod gratuit impreuna cu boxa wireless JBL Pusel 4. Exista deasemenea si foarte multe reduceri pe care Carrefour le are in acest moment pentru toti cei care vor sa se bucure de ofertele sale speciale, si ar fi bine sa nu ratati ocazia de a avea sansa de a castiga banii, sau boxa, inainte ca acest concurs sa se incheie.

Carrefour va mai anunta cu siguranta si alte promotii speciale pentru clientii sai din toata Romania, asa ca daca va uitati cu atentie la toate, in mod sigur veti gasi si ceva care sa va satisfaca nevoile.