BCR Romania: Mesaj Oficial, Modificari pentru Multi Clienti

BCR Romania viitor

BCR Romania a publicat un nou mesaj oficial pentru clientii sai din toata tara, unul care vine cu o veste foarte buna pentru cei care in momentul de fata au nevoie de serviciile pe care banca le ofera. Mai exact, cei de la BCR Romania au decis sa actualizeze aplicatia George pentru telefoanele iPhone si Android, in cazul ambelor platforme fiind lansata actualizarea in data de 5 aprilie, si desigur ca exista o lista de schimbari disponibila pentru toata lumea acum.

BCR Romania spune ca in cazul versiunii aplicatiei George pentru telefoanele iPhone a facut o serie de schimari minore care au menirea de a imbunatati experienta generala a aplicatiei. Cei de la BCR Romania spun ca aceste schimbari nu sunt vizibile pentru utilizatorii obisnuiti, astfel ca toate noutatile isi vor face simtite efectele doar daca vor fi implementate si noi functii majore.

BCR Romania: Mesaj Oficial, Modificari pentru Multi Clienti

BCR Romania spune ca in cazul aplicatiei George pentru Android a implementat schimari pentru vizualizarea asigurarii Multi Protect direct in cadrul aplicatiei, ceva ce am mai vazut totusi anuntat in alta actualizare. Separat de asta, aplicatia George pentru Android a celor de la BCR Romania ar trebui sa aiba deasemenea implementate alte schimari pentru design, iar desi ele ar fi minore, ar urma totusi sa aduca in viitor schimbari semnificative pentru experienta generala de utilizare.

BCR Romania lucreaza in mod constant la imbunatatirea experientei pe care o ofera prin intermediul aplicatiilor sale pentru iPhone si Android, iar actualizarile de acum pentru aplicatia George au fix acest rol. Desigur ca nimeni nu stie deocamdata care vor fi schimbarile majore pe care cei de la BCR Romania vor sa le faca in viitor pentru aplicatie, dar in baza informatiilor venite pana acum este clar ca se fac modificarile necesare pentru ca noutati importante sa ne poata fi oferite.

BCR Romania va mai anunta actualizari pentru aplicatiile sale pe masura ce acestea vor fi disponibile, insa cand vor veni schimbarile majore, vor fi facute si anunturi in consecinta.