LIDL Romania: Oficial, Surprize Speciale in Toate Magazinele

LIDL Romania scadere

LIDL Romania a anuntat in mod oficial surprizele grozave care sunt disponibile in toate magazinele sale din toata tara in momentul de fata, si vorbim despre vesti foarte bune pentru cei care vor sa profite de ele. Cei de la LIDL Romania au anuntat ca sunt disponibile in toate magazinele sale noi oferte speciale in baza aplicatiei LIDL Plus, acolo unde sunt adunate toate ofertele de care oamenii pot profita in baza unui card special de la companie.

LIDL Romania are o sectiune speciala in cadrul aplicatiei LIDL Plus in care sunt afisate promotii de care clientii pot profita cu ajutorul cupoanelor pe care le pot activa chiar acum, daca sunt interesati de ele. LIDL Romania actualizeaza in mod constant cupoanele care sunt disponibile in cadrul aplicatiei, ele fiind schimate impreuna cu promotiile care sunt listate in cadrul tuturor magazinelor, si puteti sa alegeti ce va intereseaza.

LIDL Romania: Oficial, Surprize Speciale in Toate Magazinele

LIDL Romania are oferte speciale atat cu preturi reduse la unele produse, cat si cu produse oferite gratuit, insa trebuie sa va uitati cu mare atentie pentru a vedea daca gasiti ceva care sa va fie intr-adevar pe plac. Pentru a benefica de tot trebuie sa instalati aplicatia LIDL Plus a celor de la LIDL Romania in telefoanele voastre si sa activati un cont pentru a putea beneficia de toate ofertele in toate magazinele din tara noastra chiar acum.

LIDL Romania explica in cadrul website-ului sau tot ceea ce trebuie sa stiti in legatura cu LIDL Plus, asa ca nu aveti nimic de pierdut daca va uitati cu foarte mare atentie la promotiile care sunt listate de catre magazine. Din pacate, cei care nu au aplicatia LIDL Romania nu se vor putea bucura de toate aceste oferte pentru ca nu exista versiune fizica a cardului, asa ca aveti doar aplicatia LIDL Plus la dispozitie, si nimic altceva deocamdata.

LIDL Romania va actualiza si saptamana viitoare ofertele speciale de care clientii pot profita, asa ca trebuie sa fiti vigilenti la tot ceea ce se intampla in cadrul magazinelor sale.